![]() |
||||
|
|
|
|||||||
| Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
|
|
Функции на темата | Display Modes |
|
|
|
|
Гъди
|
![]()
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Nov 2004
|
на въпроса "какво карате" обикновено отговора е "жена ти, щот се дърпа най-малко"
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Feb 2005
|
То се знае Шевролет Тахо 4,7 бензин ма с метанова Оредба ,2000г.,но само със задно предаване
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
ski driftar
|
бих казал друго - Subaru - то се знае
![]() ![]() ![]() ![]() : rap:![]() като ги хванете от импреза до трибека, всичките не прощават
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Цитат:
За Бг-то Сув изпълненията са най-подходящи, както и вановете
|
|
|
|
|
|
снежинка
Дата на присъединяване: Jun 2007
|
Гъди,аз съм с Хюндай Тюсон-10 на 100 градско,на извънградско пада..146 кс,бензин-но той е евтин,така или иначе тук го вадят..
веднъж затънах на пясъка,но скача върху тротоари-ако се наложи..![]() а какво бих искала да карам евентуално...Toyota Prado много е яка и много вървежна тук тоест -върви навсякъде..![]()
Запоследно променено от snowhite : 25-03-2009 в 21:24. |
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Не се излагай ф2ф. Ти намери с какво да ги сравниш......
Това без да имам Субару - но за кофти терени - леката кола може да бъде само тази.... |
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
какъв е проблема да ги сравня с волво xc 70? или може би с бмв 5 xi? ауди allroad (което вече не се продава в северна америка) е със същата цена като тези, а скъпите аутбаци на субару и те стигат до толкова като цена.
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Гъди
|
Волвото е най красивия ван , и сув, много ги харесвам но потдръжката съм чувал че е много скъпа. Май е по скъпа от субарото. То пък какви цени има в америка! 20 000$ за чисто ново субаро оутбак -гледам и точа лиги. Тука са двойно.
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Опа пак почнахме с квалификациите....
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
сори, гъди. не знаех, че определящия фактор за да бъде една кола добра на сняг е стойността на поддръжката и
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
Гъди
|
Цитат:
![]()
А аз не съм свикнал на това.![]() Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра! Запоследно променено от gydi : 25-03-2009 в 21:53. |
|
|
|
|
|
|
|
|
снежинка
Дата на присъединяване: Jun 2007
|
Стига бе..това Субару Оутбак си е грозно...
![]()
|
|
|
|
|
|
Гъди
|
е, нали трябва да има някаква практическа полза от темата.
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Цитат:
Абе бате ти с колело ли ходиш на ски ? ...та по темата... за аутбака съм чувал че е голяма пръчка и създава ядове. Не забравяйте че трябва возилото да е надеждно. Имам наблюдения само за Форестера и то големи . за тва Волво има кой да разпитам, много от тези играчки създават грижи заради подръжката и горивото в Бг. Ако щете ми вярвайте но още си тъжа за един Ситроен Ксантия 2,0 16V с койта такива препятствия съм преодолявал че не е истина. Да не забравяме и фактора "Парно" ситроените го имат в повече даже. А с мойта минах през затрупаният път Бургас-Ямбол на бедствието в Сливен миналата година. как стана незнам но тая каручка разбута преспите и навевките ...
Раницата в боклука Запоследно променено от manev : 25-03-2009 в 21:45. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Гъди
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
ае стига разкази по картинки ...
пишете за каруци дето поне сте припалвали ...
|
|
|
|
|
Member
Дата на присъединяване: Dec 2007
|
Audi RS6 с 580 к.с и една бензиностанция към него
![]() ![]() Сега се сещам ,че Топ гиър последният сезон му направиха супер готин тест: Skiers Vs Audi Rs6 http://videos.streetfire.net/video/T...ant_169783.htm |
|
|
|
![]() |
|
| Функции на темата | |
| Display Modes | |
|
|