Българска Асоциация по Ски Свободен и Екстремен Стил (БАССЕС)

 

БАССЕС

Българска Асоциация по Ски Свободен и Екстремен Стил (БАССЕС) е основана в края на 1998 г. като организация с идеална цел .Нейната цел е да популяризира в България свободните стилове ски - фриирайд и фриистайл. За фриирайд се счита всяко каране извън обработените писти (по планински склонове, улеи и в гори). Спускането е по маршрут избран от скиора (или сноубордиста). Нарича се фрийрайд (свободно каране) заради пълната свобода на скиора да избира начина, по който се спуска. Фриистайл е изпълнение на атрактивни трикове от скокове, халфпайпове и всичко друго, от което може да се скача.

Целта на БАССЕС е да се популяризират свободните стилове ски в България. За осъществяването й организираме и провеждаме различни мероприятия като състезания, ски срещи, образователни курсове (лавинна безопасност и др.) и поддържаме уебсайт (www.befsa.com) с богата информация, новини, прогнози за времето в планините и голям архив от снимки.

Към момента в БАССЕС членуват над 60 скиори и ентусиасти на зимните спортове. Благодарения на внасяния от тях членски внос , ние успяваме да поддържаме Асоциацията

За осъществяването на целите си ние разчитаме на помощта и подкрепата на спонсори

Ако се интересувате от подпомагане на това състезание, моля кликнете тук и се свържете с:

  • Иво Алтънов
    БАССЕС Маркетинг Директор
    тел.: (088) 961742
    email: ivo@befsa.com

Дейност

За повече информция за минали събития организирани от нас, вижте:

 

Повече информация за БАССЕС: