Кафето на БАССЕС

Върни се   Кафето на БАССЕС > valko

Conversation Between valko and dron4e
Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
 1. dron4e
  02-11-2020 22:18
  dron4e
  720
 2. valko
  30-10-2020 15:00
  valko
  Колко предлагате за сета?
 3. dron4e
  28-10-2020 20:30
  dron4e
  имам интерес към сета но при нормална цена, за тези пари нови от спорт конрад ....

Всички времена са по Гринуич +2. Времето сега е 04:05.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.