И аз не съм от "обичайните заподозрени", но според мен пък беше добре, че се обърна внимание точно на спортната и райдърската част на фрирайда, въпреки че тя явно вече не е главната идея на БАССЕС както едно време е била. Трябва да се поразмърдат нещата, както виждате идеи за евенти и развитие има много и от хора встрани от асоциацията, включително и направени стъпки, за да се случат фрирайд събития. Даже не остана време после да си договорим, че клуба бързаше да затвори, та и в подлеза си коментирахме идеи.
Ще е добре да се видим пак на спокойствие хората, които сме склонни да обединим сили, за да се реализират тези събития. Иначе пак може да си останем само с добрите намерения както преди се е случвало. Хубаво е, че се видя поне желание и дори конкретни идеи от хора в БАССЕС да обединят сили с хората, които сме извън асоциацията, и да се бута в тази посока, това бе нещо ново за мен.
За лекциите и курсовете не виждам какво повече искате да правите. Нещата там работят добре, по-добре не ги пипайте.
Румба, верно ще имаш работа, може да е много екшън наистина.
|