Разгледай единично мнение
Стари 27-01-2016, 06:54     #18
batAssen
чичка

Дата на присъединяване: Mar 2012
Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отSteAlam Разгледай мнение
разтягат се с по милиметър на номер и това е добрия вариант
т.е. ти смяташ, че от 24-ти до 30-ти номер обувката е или с еднаква ширина, или с разлика от максимум 6мм?

Защото моите наблюдение и това, което съм чел определено показва друго.

Преди време докато си търсех обувки си бях купил по няколко номера от един и същи модел (и това няколко пъти) и имам преки впечатления Възможно е, естествено, да има марки, за които си прав, но съм уверен, че повечето са сравнително пропорционални.

Това сравнително лесно може да се провери с шублерче и обиколка на магазините . Затова ще повторя, че най-важното е shell fit-а.

П.П. Тъй като споменаваш кутрето ще вметна, че когато ластът е малък обикновено кракът е смазан и извит в дъга. Болката е това, което описва Пацо, а аз бих оприличил усещането на крампи. Когато обаче проблемът се проявява само в малкото пръстче по-често става въпрос за неправилно подбран toe box - някои обувки са по-остри, други по-"правоъгълни" отпред. Ако има "правоъгълен" крак - т.е. малкото пръстче е разположено по-напред и по-остра обувка, обикновено кутрето е премазано и или замръзва, или бива смазано. В такива случаи раздуването се прави напред, а не настрани.

Запоследно променено от batAssen : 27-01-2016 в 06:58.
batAssen Не е онлайн   Отговори с цитат