Цитат:
Първоначално изпратено от Пламен
Пак да питам за обувките  Нормални пистови обувки не е вариант за пантене, нали? Дори и отпуснати предполагам не се доближават дори близо до обувки с специален режим за ходене? Втора ръка има ли смисъл да гледам и ако гледам (примерно на стадиона) - какво да гледам?  За жалост нямам познати пантаджии, които да тормозя и за това тука :P
|
Един съвет от мене (тотален дебютант в пантенето): недей да пантиш с отпуснати (с разкопчани щраймери) обувки, краката много мърдат в обувката и ще ти станат плюски. Така се случи с мене първия път, когато пантих с пистовите ми обувки, не ги бях закопчал уж за по-удобно и след един час краката ми бяха целите с мазоли и протрити. От тогава си ги закопчвам както за каране и така не съм имал повече проблеми, с уточнението че моето пантене е макс за по час на къси разстояния, за такова нещо пистовите ми обувки вършат работа. Със сигурност не е същото като с туринг обувки ама като нямам база за сравнение съм ок, а пък и за надолу си е друго с пистовите обувки.