При мен адреса беше точен, но не бях в нас. Получих картончето от UPS, в Англия има опция, ако не си във вас първият път да ги препратиш до UPS Access Delivery Point, от където може да си ги вземеш. Сайта на UPS ми предложи един точно на 2 мин от нас и реших да се възползвавам.
На другия ден гледам тракинга и пише - Delivery unsuccessful, оказва, че точно в този не приемали големи пратки, обаждам се на UPS и им казах за последното доставяне да ги пуснат обратно на моя адрес, ще съм си в нас. Три пъти в рамките на 3 дни им звъннах и всеки път ми казват, че всичко е точно и ще ги доставят на моя адрес, няма проблем да съм спокоен. Идва заветният ден и следобеда получавам съобщение - Delivery unsuccessful. Естествено пак са опитали да достяват до другото място. Звъня им точно след 2 минути, тоест камиона вероятно е още на 2 мин от нас - няма проблем господине, ще се свържем с депото, ще ви ги доставят до днес вечерта, най-късно утре, ей сега ще ви звънне някой до 1 час да се уговорите.
След 30 мин ново съобщения - Returning to Sender. Звъня веднага, и пак - няма проблем, това не е вярно, в системата е ескалирано до най-високо ниво, няма да ги върнат, да съм държал линията свободна, щели да ми се обадят от депото да ги доставят довечера. След 15 минути ми звъни някаква от депото - Сега получих съобщението, но ските вече са натоварени за Германия и няма как да се свалят, контейнера е затворен и няма да се отвори до Германия, трябва да се свържете с изпращача да ги пусне обратно...
Не е по темата, ама бях избеснял вчера и имах нужда да го излея. Sport-Conrad ми писаха, че ще ги пуснат обратно веднага като пристигнат. Само се моля, всичко да им е наред, че ако трябва пак да ги връщам...
|