![]() |
||||
|
|
|
|||||||
| Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
|
Функции на темата | Display Modes |
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2009
|
Може би темата не е за тук, но не се сещам къде да я пусна.
Слухът е тръгнал, че на 24-26 този месец ще има фрирайд състезание на Езерата - републиканско... Имам два въпроса - съвсем ребром - дано никой не ми се сърди: 1. Защо още няма информация? 2. Защо точно на датите на световната купа в Банско? Това означава - никакъв журналистически интерес и отразяване, и поне според мен едно самоцелно състезание (за да се съберем), защото ако няма отзвук, то каква точно е целта? Така или иначе фрирайдът е "нелегален". Наистина намирам изборът на дати за не добър. Дано никой не се засегне - правя го с най-добри чувства!
|
|
|
|
|
|
келеме
|
Фри йор майнд
Не се напрягай с дреболии. Ако световната купа ги притеснява нещо, да си сменят датата ![]()
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Цитат:
Логика липсва...
|
|
|
|
|
|
|
Fancy Noddle
Дата на присъединяване: Nov 2004
|
Мен ме е яд, щото на 25.02 започва курса на ПСС и няма да мога да участвам в състезанието...
п.с. сменяйте датите! |
|
|
|
|
|
|
|
CEO of Shred
|
Къде го тоя "слух"? На 24-26 ще има Mad Goat Ride, за което си пише най-отгоре на сайта. Чудна е датата, не я пипайте, че тогава ще съм в БГ!
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Това "отгоре" в сайта не е информация... Остават по-малко от 20 дни - формат, съдии, такси?? Не е ли малко късно?
А има слухове за републиканско... и още нещо... ![]() Ти си на линия, други - не... няма как да се угоди на всички... Въпросът е принципен - единственото фрирайд състезание ще бъде достояние на БАССЕС и още няколко души. Не ангажирам никого с моето мнение и то не е "хейт"...
Запоследно променено от daangel : 07-02-2012 в 20:10. |
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2006
|
Не се срами да питаш
![]() Датата няма да се променя- независимо от купата пък и болшинството от зрителите на СК не се интересуват от фрирайд- така или иначе. За отраяването от големи медии...може и да си прав, че ще остане в сянка. Карането извън писта и без това е извън закона... За забавянето приемам критиката, но знаеш как е...разрешения, спонсори, сняг, бетствия... А по другите ти въпроси още утре ще има пълна яснота! |
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Това намирам за смислен отговор
![]() На среща съм, за да помогна за популяризиране на събитието. Знаеш, че мога да съм полезен ![]()
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2003
|
Датата е мислена, аз съм свидетел
Просто март по традиция не се прави това състезание, обикновено идва много изнасилено... Февруари е целия запълнен от дати на СК, не може да им се угоди направо При "медийната свобода", която цари в България, и на 1-ви май да го направим, и голи да караме, пак няма да дойдат толкова лесно "големите медии". Играл съм го този филм, още помня как са ми искали "кеш-че нещо", за да дойдат да отразяват, уви, има си много такива хора в бранша на медиите. За нас ще е ОК, ако има няколко сводки по вестници, кратки репортажчета, ей такива неща. И без друго парите на спонсорите са във филмите...)
|
|
|
|
|
ските са скъп спорт!
Дата на присъединяване: Nov 2004
|
на бефса от край време чуждата преса им прави пи-ара.
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Момчи,
мисля, че абсолютизираш нещата. Датата определено има значение, а и има медии, които имат отношение към "екстремните" спортове (справка - състезанията по планинско колоездене). Датата има значение - независимо дали става въпрос за ски, парти или каквото и да е... Според мен винаги трябва да се има предвид конкуренцията, особено когато става въпрос за спорт и особено в България. Това, което казах и преди - друга дата (ясно ми е - тази вече решена е и т.н.) би дала повече възможности за отразяване. Както и да е - изборът е направен. Важното е да стане добро събитие, за което всички да дадат своето "най-добро" - от организаторите до участниците! ![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
хвърколет
|
Цитат:
![]() http://www.befsa.com/forum/showthread.php?t=7591
|
|
|
|
|
|
Ski Bum
|
Не знам за медиите, но да кажем, че имам известно влияние във Фейсбук. Влияние пред близо 2 милиона души. Бих могъл да спомогна с пускане на афиш и реклама на състезанието, както и последващо отразяване на случилото се. Да кажем в ей тази страница с 16 000 души... https://www.facebook.com/jivei.na.ruba
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Датата е перфектна, все пак това е фрийрад състезанието на България и не виждам с кой има да се съобразява било то и някой от стартове на фис. Всеки си има приоритети и който предпочитата чичабчитата на Банско да ходи там. По същата логика някой очакваха да се съобрази и партито на БАССЕС с някви си други партита, или адвенчър къп-а с пенсионерско състезание по нам си какво в Каспичан или поредно велорали, ама май не стана така.....
![]() П.С. vga то хубаво с тия два милиона, ама крайно време е да почнете със собствен контент да ги храните...най-малкото щото империята ще отговори на удара съвсем скоро.... ![]()
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Цитат:
Както и да е... Съжалявам, че въобще се обадих! Перфектна е датата - няма съмнение ![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Цитат:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
стига... всички са равни пред козела
![]() Който може да раздува. По обективни и субективни причини обявяването закъснява, както и ПР. Вместо да триете копчетата на клавиатурата в тая тема винаги може да ударите едно рамо и да разпространите новинката. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Цитат:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Цитат:
има ли прес съобщение? ако има готово - веднага лети към базата от журналя!
|
|
|
![]() |
| Функции на темата | |
| Display Modes | |
|
|