![]() |
||||
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2011
|
Не всички, само БДЖ фена с двата профила
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
junior
Дата на присъединяване: Feb 2011
|
интересна беше тази дискусия/спам mmk+pumana vs niki, следях я с интерес на пенсионер към сапунка. впечатление ми направи как форумни писачи с по-стара регистрация се метат с готовност на амбразурата в защита на подобен екземпляр. в този смисъл една забележка към dimitard - пич, във форум за извънпистово каране да възхваляваш някой за безбройните му карания по лалето е патетично. плашенето с админа пък е доста беззъбо. от друга страна сравнението на ники с бот заслужава признание, тук давам десетка
. в заключение мисля, че е добре подобно творчество да се представя на отделно място, за да може да му се отделя заслуженото внимание . особено като снега на витоша е малко. като цяло там положението е супер зле в сравнение с рила (ако въобще това е уместно). преди дни по стената имаше мегдан за прекрасно каране, за съжаление накъсано от преминавания между камъни и дървье. в долната част - пластелин. под черни връх на северозапад е една идея по-добре. |
|
|
|
|
|
|
|
Екстремен лифтар
|
Във форум за извънпистово каране всеки пост да е насочен към екология също е нелепо и тролско(справка всички мнения на индивида pumana - може би заради такива като него се приема истанбулската конвенция). Ама всеки с проблемите си.
![]() п.с. Първото мнение на любителя на еднополовата любов в този форум: 27-01-2016, 13:31 Отговори: 3,242 Витоша Разглеждания: 414,370 Изпратено от pumana Привет на форума, тъй като спряха форума на ПСС... Привет на форума, тъй като спряха форума на ПСС специално се регистрирах и тук да се псуваме с Холмс и Ники по екологична тематика
Футболът остана единствения легален начин да си купиш негър. Запоследно променено от Ники : 09-01-2018 в 09:08. |
|
|
|
|
|
|
|
|
чичка
Дата на присъединяване: Mar 2012
|
Цитат:
Когато някой поиска чужд профил от фейса с коментари от типа "дай да го видим тоя" особено докато самият той е анонимен се прекрачва една тънка граница. Ако не го осъзнаваш, толкова по-зле за теб.. А ако иска данни за реалния живот на даден човек - нека е мъж и го направи лично, лице в лице. Иначе е ПУТКА (в смисъла на мъжки характер, а не на женски полов орган). |
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2016
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Екстремен лифтар
|
Безмълвен съм.
п.с. За какви радиостанции става на въпрос? п.п.с Като стигна 15 000 поста, админа ми е обещал да ти източи банковата сметка и да ме прати на Карибите като награда за цялостно творчество.
|
|
|
|
|
|
junior
|
Цитат:
. относно фейса - не съм толкова навътре, много време губи тва нещо. а ти твърде навътре ги взимаш нещата май. хората си имат игра, къде се вреш? have fun. ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
"чакаме се долу"
Дата на присъединяване: Mar 2010
|
Със същия успех може и на теб да ти се зададе въпроса - къде се вреш?
На мен са ми патетични хора които влизат в дълбокото, но са пропуснали първите 7. Та в този ред на мисли, във форум за извънпистово каране, не само има място за пистене, това е ОСНОВАТА. Ако не сте съгласни, оплачете се в РПУ-то или РВД-то ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Feb 2009
|
Патетичен - Който е изпълнен с възторг,страст,вълнение,приповдигнатост.
Pathetic - жалък, недостоен.
|
|
|
|
|
|
Member
Дата на присъединяване: Mar 2016
|
Цитат:
batAssen не прегаряй моля те, просто ми беше любопитно що за форма на живот има 14К поста , половината от последните хранещи томата или обвинявайки беров за липсата на сняг, не се затормозявай да мислиш излишно в различни други посокиНяма лошо да си защитавате другарчета , само не психясвайте излишно и не го приемайте толкова лично като цяло не ми пука за (повечето от) вас, просто се ебавах. Между другото явно НИКИ носи на ебавка, за разлика от някои от вас. А и нещо друго - приемете, че има и други мнения освен вашето, без значение колко хиляди коментара имате в тая виртуална кочина , и понякога тези мнения може да са по-компетентни, дори да не го осъзнавате сега. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Цитат:
. Това за Лалето, ако тоя майтап не го схващаш, явно не знаеш много за Ники Не мисля, че сме съгласни по много теми с него, но определено му правя евала за много други неща. Така, че когато видя изкавания от типа на двама новодошли "дай да му видя профила във фейса" - е нормално да ги понахраня. Еле пък когато, тука някой ми фъфли за мадшус и талия 125 без никаква връзка (щото явно ми гледа и той профила), като и двете вероятно ги е карал доста по-малко от мен и околните ми....![]() Както бат Асен е уточнил, тука явно има няколко човека дето не си падаме по путкински изпълнения и като има такива, почти винаги има и ответна реакция. Да ръсиш простотии и после да пишеш "не прегаряй" няма много логика.
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Цитат:
![]() Дай да ги видим тия твоите компетенции, дето толкова ги изтъкваш във всяка тема?https://www.befsa.com/forum/showthre...066#post158066
|
|
|
|
|
|
|
чичка
|
Цитат:
И не, с Ники не сме на едно мнение, даже напротив - в 90% от случаите сме на противоположния край на спектъра. И той няма нужда от "защита", но човек трябва да се намеси като замирише на вмирисана скумрия (от теб). П.П. Нали не се връзваш на малко ебавка ![]() ![]() Не го приемай толкова лично![]() ![]() ![]() П.П2. Ще се радвам да ми посочиш компетентно мнение от теб, което още не е осъзнато, за да не губим време ![]() ![]() ![]() Edit: Мартинчо (Мартин Мартинов), оказа се, че те хората те знаели кой си и не си бил чак толкова анонимен пък аз съм се заблудил. Може да се храните колкото искате, не ми дреме при това положение. Запоследно променено от batAssen : 09-01-2018 в 15:29. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Мартине бре, вандал си зад клавиатурата!
![]()
|
|
|
|
|
чичка
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
pumana-та е виновна, и ако е жена с читав външен вид за наказание да си направи селфи гола на Черни Връх хахахахаха. Ако не, пак същото, но да не го пуска тука, а да самозесира парка и РПУ-то
![]()
|
|
|
|
|
Екстремен лифтар
|
Не е екологично, ще се наруши хабитата на зеления дрозофил.
![]()
|
|
|
|
|
|
Member
|
Цитат:
аз също мисля, че понякога съм путка BTW маринов съм, не мартинов, да не стане някакво объркване и никога не съм имал претениции да разбирам от фрирайд, ски и тн., просто не се газирайте твърде много за всяко мнение, различно от вашите. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
junior
|
Цитат:
а относно профили във фейса съм невежа, но там пък свободата май е пълна и да се сърдиш на някой, че ти рови в бельото, което сам си оставил до кофите, е нелепо. пийс. |
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| децка градина, витоша, караница, ски, сняг, условия |
|
|