![]() |
||||
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2016
|
Не знаех че лифтовете не могат да се движат в мъгла.
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Екстремен лифтар
|
Неумен си очевадно.
|
|
|
|
|
Ski Bum
|
Никога няма да забравя последния път, в който се возих на тоя лифт. Като слезнах горе имаше такава мъгла, че не си виждах кръгчето на щеката, честно. Слизането не беше каране
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Екстремен лифтар
|
пумана не харесва това.
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Да де, ама вчера си беше съвсем нормална витошка мъгла. Явно само на Витоша ски и Ники им се е сторила гъста че да спрат лифта. А може би просто Ники е забравил да си избърше стъклото на маската? С напредване на възрастта се случват такива случки, деменцията не прощава и най-остроумните
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Екстремен лифтар
|
Абе олигофрен, каква нормална витошака мъгла те гони? Горе не се виждаше нищо. Някое дете ли да пострада, че да ти влезе акъл в празната чутура?
Що не ревеш като затворят маркуджиците заради мъгла? И там се случва доста често. Дееба дебила. п.с. Ако някой беше пострадал в мъглата щеше да пишеш сигурно - Глей ги тия, пуснали са лифта в ебаси мъглата и хора страдат. Олигофрен.
Футболът остана единствения легален начин да си купиш негър. Запоследно променено от Ники : 20-02-2018 в 11:10. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Sep 2015
|
Цитат:
Мисля, че бях още студент (преди 20+ години) и завивайки надясно след слизането от лифта, се изгубих в небитието. Не се виждаше писта, нито нещо друго (... проверих плаката на очилата бту ;-) ) и след около час лутане се добрах до някаква маркировка. Не можех да повярвам, че съм се загубил на Витоша, а опит с ориентирането имах доста. ... с други думи, с това немане на липса на безотговорност у В-Ски, дано да не се заоблачава. Ако е имало миналия ден маркировка и/или мрежа за очертаване на трасето на пистата евала. П |
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Абсурдно е в днешно време да се случи подобно нещо, при наличието на GPS. Пускаш си Гармина и веднага знаеш къде си, такива случки с лутане около лифтената станция в днешно време могат да се случат само на не особено умни като Ники.
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2011
|
велик си
![]() |
|
|
|
|
|
|
||
|
Екстремен лифтар
|
Цитат:
Тъп си. ![]() Цитат:
И ти си тъп. ![]()
|
|
|
|
|
|
|
чичка
Дата на присъединяване: Mar 2012
|
Цитат:
Ще се радвам да ми отговориш на въпроса кой ще е виновен, ако някой без опит се качи в мъглата, след това си Отвори GPS-a, за да открие, че от студа батерията му е паднала и в резултат се разбие в скалите на Булеварда примерно? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Member
Дата на присъединяване: Oct 2014
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Цитат:
Възстаричкия ми XT310 отлично се справя със задачата. Теоритично може да е всеки ГПС дивайс който може да траква и после да следваш предварително записан курс. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2011
|
Пич, пичко, или там с какъвто джендер си се самоопределил, отиди да си ебеш майката неумна и ни лиши от твоето присъствие...
п.с.Да уточня, това се отнся за малоумника с неясен джендър: @pumana Запоследно променено от iansto : 20-02-2018 в 19:19. |
|
|
|
|
|
|
|
Екстремен лифтар
|
Абе пумана дай да се качим заедно в някой мъглив ден на горно Лале да ми покажеш гпс а си? А?
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2013
|
Съотношението лайна/полезна информация последните месеци е безобразно. Не че преди не е имало дърляне, но сега е предимно само това.
Би било супер, ако има повече фокус върху темата, и по-малко личностни нападки. То е ясно, че мнозинството предпочита да си пише във фейсбук, но там е доста по-неподходящо за такъв тип информация освен ако човек не следи всекидневно какво се пише. Тези теми във форума до преди няколко години бяха доста полезни. |
|
|
|
|
|
|
|
Екстремен лифтар
|
Прав си. Посочи ми едно полезно мнение на инцеста пумана. Моля.
По темата. Довечера няма да има нощно. Ще редят някакво състезание за деца за четвъртък. Който се качва в четвъртъка да го има предвид, че пистата ще е наполовина заета.
Футболът остана единствения легален начин да си купиш негър. Запоследно променено от Ники : 21-02-2018 в 08:50. |
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2013
|
Защо?
И да има полезни коментари, съотношението полезни/глупости се отразява зле на дискусията като цяло. Същото важи и за теб. Проблемът го има от преди pumana дори да се регистрира. Симбиозата между вас двамата само принизи нещата до ново ниво. |
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
За симбиоза и дума не може да става, защото симбиоза предполага някакво сходство между нас, а такова не виждам. Ники е невъзпитан, с беден речник, плешив, и единствения му интерес да виси във форума и да бълва простащини на кило е за да може да си върти далаверките и да си препродава старата екипировка на заблудени хора. Аз съм тук за да се информирам, пиша грамотно, опитвам се да водя нормален разговор с нормалните хора. Разлика от небето до земята. Най-тъпото е, че даже когато се опитва да е полезен не му се получава, ето сега ни лъже че утре щяло да има състезание, а се оказва че състезанието е днес.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Цитат: