![]() |
||||
|
|
|
|
|
|
Member
Дата на присъединяване: Mar 2009
|
Момчета, ще се възстанови ли организацията с тренировките???
|
|
|
|
|
хвърколет
|
Привет момчета,
Този сезон за сега няма да организираме тренировки. В момента в залата може да се влиза свободно през дните - Понеделник, сряда и петък от 18:00. Събота и неделя също може, но с друг час. Ако има желаещи могат да се организират самостоятелно. Ние ще кажем веднага щом можем да направим посещението официално и масово БАССЕС-батут-среща! ![]()
|
|
|
|
|
счиор
Дата на присъединяване: Jan 2005
|
Свободно предполагам не означава безплатно.. колко е на посещение и има ли карти за месец примерно?
|
|
|
|
|
|
хвърколет
|
Цитат:
Платено е разбира се ! Цената е около 2 лв на час ... но има и малко пазарлък ... ако ще е за по дълго ... Няма намаление по принцип или карти, защото влизането там е малко не регламентирано! няма ценоразпис и руса рецепционистка! Ще помоля Ставри - да отговори по-точно от мен ако съм пропуснал нещо !
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2010
|
Започнахте ли да ходите там? Има ли някой, който вече е ходил, да даде актуална информация. Аз си мисля да ходя то сряда. Но не знам, как е положението.
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
аз ходих преди 2-3 седмици и е ок. Препоръчително е понеделник сряда и петък за. И гледай да не попаднеш на репетиция на ходожествената, че няма да можеш да направиш никаква тренировка.
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Jun 2004
|
Е-ал съм ти тренировките, кога са репетициите...?!
![]()
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
аз като бях беше сряда ![]()
|
|
|
|
|
Junior Member
Дата на присъединяване: Feb 2010
|
Някой има ли контакти (име и телефон) на човек от залата за тренировки на батут? Благодаря предварително
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Иван се казва човека, 0886193283 е телефона му. Звъниш и се разбирате кога е удобно, казваш че приятел ти е дал телефона
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Junior Member
|
Супер! Хиляди благодарности! Чухме се, разбрахме се!
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Ramirez, ква е офертата сега? На мен също ми се скача малко, че след последните 3 петички рамото нещо..
Смисъл ще ми се да отида с някой да се пометкаме, обмяна на опит тва онова.., сам не ми е интересно, става и на леглото . А като си помисля че едно време като тренирах(спортна) съм лепил на състезание предно с винт и половина(x 3 ли се смяташе за градуси??). Голям фристайлър можех да стана от малък ей.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Junior Member
|
Не съм питал за пари. Довечера ще ходя за първи път и ще разбера подробности.
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Последно като гледам е писано преди 2 години. Но мерак да скачам все още имам.
Някой знае ли дали все още я има тази опция? Там или на друго място. |
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2013
|
Можеш да ходиш там, гледай да е след 8 - има по-малко хлапета и е по-малко вероятно директоро да се заяде на треньора.
|
|
|
|
|
|
|
|
конан от бъдещето
Дата на присъединяване: Jan 2009
|
До колко работи залата иначе и има ли някакви условия, или просто си е свободно посещение?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Aug 2006
|
Цитат:
Но пък сега батута е напълно свободен, няма ги скоковете във вода ![]() и за час и нещо, два можеш да се изкъртиш от скачане Входа е 5 кинта. |
|
|
|
|
|
|
|
|
конан от бъдещето
Дата на присъединяване: Jan 2009
|
Благодаря! Утре мислим да посетим! ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Junior Member
Дата на присъединяване: Nov 2014
|
Здравейте , как е положението с батута на ЦСКА, много ми се иска да потренирам някъде.
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2013
|
Не съм ходил от година, тогава се беше скъсал, но го бяха зашили и ставаше за ползване, стига да скача внимателно човек. Не знам дали има подобрение.
|
|
|
|
![]() |
|
|