![]() |
||||
|
|
|
|
|
|
|
Корпоративен Роб
Дата на присъединяване: Jan 2009
|
Цитат:
![]() Баси работата... ![]()
|
|
|
|
|
|
|
kele6
Дата на присъединяване: Feb 2005
|
Евала машала
![]() Аз сега се връщам отгоре и не помня откога не съм виждал толкова сняг там Уникално красиво е ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Member
Дата на присъединяване: Mar 2011
|
Невероятни снимки,много сняг има,наистина.Браво.
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2010
|
Интересувам се в момента има ли опасност от лавини по стената???
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
не съм се качвал последните дни горе, но няма как да е 100% безопасно при сигурно вече 2 метра снежна покривка и не знам колко си дена с вятър.. внимавай особено около стръмните падове около влековете на Спас и Боби..
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Цитат:
![]() ![]() у гащите Горе не е минавал почти никой, тъй че още има много за кльопане. Бордистите едвам стигат до малката стена и издъхват Много сняг има лелееел. Бегайте бързо да фукате ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2008
|
Някой знае ли разписанието на 66 през площада в Драгалевци, как е от Голи Връх до Драгалевци? Утре мисля да направя едно две ако някой иска да се присъедини да пише едно лс.
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Цитат:
![]() Иначе ските се свалят на площада пред Чичовци.... ![]()
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Докато в село софия беше мрачно и неприятно се доверих на прогнозата за липса на вятър и слънчево време и отидох до черни връх.Нямаше и 1 облак а софия не я виждах понеже бях над облаците. Пуснах се около влека на черни връх, по стената, по лалето и по симеоновската. Естествено най - кеф беше стената. Там имаше доста следи, но имаше за газене.
Около влека на черни почти нямаше следи, даже май направих 1-вата. Лалето беше доста разцепено, но отново отстрани се намираше малко пудра. За симеоновската нямам какво да добавя, само се чудя за някакво пускане през гората там, но не знам къде ще изляза след това, а изглеждаше перфе...вгледайте се към стената : ![]() влека на черни връх : Ето ги и другите снимки : http://freelander25.snimka.bg/mounta...ni-vrah.650252 ![]() извинявам се за големината на снимките ... Запоследно променено от freelander : 28-01-2012 в 14:03. |
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Human Genome
|
Цекооо умри у песък мама ти де*а проста... Ибрахима Гай да ти стане зет
!Горе толкова сняг не съм виждал, а само пантаджиите намазват ![]()
|
|
|
|
|
Member
Дата на присъединяване: Feb 2011
|
Тоя педал мазен няма ли да пуска лифтовете накрая?
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Интересно ми е след цялата реклама на Стената от петък, как днес до обяд видях само 2-ма други освен нашата компания които да я "обработват"?
![]() Иначе идеално време, идеален сняг, 3 качвания и сваляне на ските на площада в Драгалевци. До Драгалевци е изциклено и става само за да кажеш, че си свалил ските пред Чичовци - играта е горе. Две снимки от днес: ![]() ![]() ![]() За мен лично неработещи лифтове на Витоша ми идват дюшеш. Спокойствие, без бързане да разцепиш 10-те метра останало меко, без опашки.. абе кеф. Запоследно променено от Sapa : 28-01-2012 в 17:17. |
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Евала, пък който не е пантаджия - ските на раницата и по пътеката. Пак е по-добре от тея 40- 50 годишни лифтове.
![]() Запоследно променено от freelander : 28-01-2012 в 17:40. |
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Sapa спокойно, поразцепихме я стената дружно в ранния и късен следобед, малко по-късно ще кача малко снимки. Горе още е идеално де, с това слънце и студено и безветрено време Витоша е уникална.. Към Драгалевци също е прекрасно, няма пудра до ушите вече но, с малко въображение се намират хубави букови гори. Преди малко се прибрах всъщност, за десерт спуснахме от Черни връх до Железница, има много приятен сняг от Академика надолу, в гората е пудра, над гората - навят, но караем и приятен сняг. Ските се свалят на спирката на 98
![]() Утре ще пробваме как е към Бояна и Княжево предполагам , такава Витоша не съм виждал от 90-те години.. не е за изпускане!! А Цековците са за бесило, в момента лишават гражданите на София от достъп до уникално природно богатство..
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Jun 2004
|
ммм за второ Лале никой нищо не е споменал...
![]()
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2007
|
Запоследно променено от dimo : 28-01-2012 в 19:43. |
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
утре ще го споменем
![]()
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Jun 2004
|
пътя надолу по Лале2 не може да го сбъркате, нарисувал съм ви го
![]()
|
|
|
|
|
|
Pray For Snow
|
Някой ще ми обясни ли набързо каква е врътката със 66 и от Алеко до Драгалевци... че искам да си пробвам новите обувки утре
Please ![]()
|
![]() |
| Tags |
| децка градина, витоша, караница, ски, сняг, условия |
|
|