![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Функции на темата | Display Modes |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Dec 2013
|
![]() Здравейте търся си ски, автомати и обувки, които да стават за писта и извън нея, защото мисля полека лека да почна да излизам извън утъпканите пътеки, но все още ще ползвам и пистите. Висок съм 185 cm и тежа 68кг, като за обувките ми се ще да имам повечко контрол. Предпочитам да стават и за каране назад - да са twin tip (ако се вместя в цената)...
Така като заключение да кажа, че не разполагам с баснословни суми и искам да мина евтино, за да пробвам дали ще ми пасне, а и все пак съм студент ![]() Очаквам вашите предложения, препоръки и каквото се сетите като цяло. Запоследно променено от dilomo : 13-12-2013 в 11:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Nov 2007
|
![]() Имам екип за теб.
Ски (Dynastar) +автомати +обувки (Salomon) модел 2010 Обувките са 28.5 Комбинацията е добра и за писта и за извън пистата. Целия екип за 300 лв Ако ти трябват и дрехи имам и панталон и яке BURTON. Аз съм 183см Цена за екипа около 200лв. Запоследно променено от egt : 19-03-2015 в 11:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Pray For Snow
|
![]() Цитат:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() Благодарско за предложенията, за сега май ще се насоча и видя на живо най-евтиното предложение на egt, защото са такива възможностите ми :/
Запоследно променено от dilomo : 14-12-2013 в 10:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Да търсиш тука ски е като да си затворен в тъмна стая пълна с педераси и да имаш лампа на гъза. Все кякой нещо ще ти предложи.
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() Благодаря на всички за препоръките. Взех ските на egt и скоро ще им направя сефтето. Стискайте палци ...
![]() П.С. Весели празници на всички |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
freeride, shoes, ski |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|