![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Функции на темата | Display Modes |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Уважаеми Дами и Господа,
Поради сериозните прогнози за тази зима за минимум 60ка брато всеки ден, реших да спра с пантенето и да премина само на лифтово беккънтри каране, щото ми писна да бъхтам на горе като идиот и да се разделя с лекия ми туров сет а именно: Ски: Line Vision 108 - 183см - модел 2020г. Автомати: Marker Alpinist 12 Колани: Kohla вакуумни Крампони: Marker Ските са карани 2 сезона и са в перфектна кондиция, като изключим леките драскотини по топShit-a ![]() Научени са да се спускат чисто сами на места като Стиви, Айсфлай, Заешкия, Баджов връх, Х-а, Y-ка, Z-a и темподобни фрийрай дестинации. Автоматите са учудващо здрави предвид минималистичния им дизайн и тегло. Сметайте, щом аз ги натегам на ужас с всичките ми 100+ кила чиста мускулна маса + шкембе и до сега не се са отваряли без причина. Монтирани са за обувка 322 и имат някакъв ход напред и назад. Коланите работят перфектно, когато се спазва важното условие за всички вакуумни колани, а именно да се прибират в якето при температури под минус 20 градуса и да не се допуска да пийнат водичка. Крампоните са ползвани 1-2 пъти, така че ги брОиме за нови. Сета е уникално лек - 3900гр. за 2те ски + 2та автомата а същевременно е 108мм под крака, което му дава достатъчна площ да плува сравнително прилично дори и в дните за Геном. Причина за продажбата: Очакваната брутална зима, през която няма да ми се налага да пантя и ски под 140мм под крака ще са ми супер тесни. Цена за всичко - 1000лв. За контакти: 0884356884 - Баджо Снимки може да видите тук Запоследно променено от lubezen : 20-10-2022 в 15:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2009
|
![]() Здрасти , как не видях по-рано съобщението ти. Бих искал да ги видя и пипна ските и евентуално да ги купя, ако не намеря някакви дефекти по тях. Също обувките са ми 317мм, ако не паснат също не ми се иска да премонтирам автоматите.
Badger, badger, badger, badger. Mushroom, mushroom! Snake! Badger, badger, badger, badger. Mushroom, mushroom! Snake! Запоследно променено от DreamKeeper : 12-11-2022 в 11:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
line, ski, vision |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|