![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Функции на темата | Display Modes |
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() Привет, втора тема във форума ми е
![]() Предишният пост продаваше лего джип с вериги, сега е Лего Арктически Камион. Надявам се да не нарушавам някое правило на форума и ще спазя шаблона за екипировка по-долу. Мисля че заради веригите, вградения кран, странната форма и оранжевия цвят може да мине за такава. Още не е каран в снега. Можете да го промените това. Всички части са налични /сглобих го успешно целия/. Наиграх се и вече ми пречи вкъщи. Мисля че тук ще си намери по-готина витрина на която да седи <puppy eyes> ![]() ![]() Мое демо на функциите - ЦЪК ЦЪК Видео със скоростно строене - https://www.youtube.com/watch?v=q2vqY4bY8qk Дълго видео ревю със строене и функциите - https://www.youtube.com/watch?v=S5p-JJE8Ssg Моделът има супер готин алтернативен вариант - ДЖИП с вериги - ![]() Моделът може да се моторизира с още Лего части, има комплект батерия мотор и светлини, които са описани в редовните инструкции как се слагат /моделен номер 8293/. Моторизираните функции са - самосвал /зад и кран, като можете да ги превключвате в движение от лост върху модела. Марка LEGO /Technic/ Модел 42038 Arctic Truck размер A-model: Arctic Truck (със свалена стрела) 16cm х 40cm х 18cm B-model: Tracked Pickup Truck /б модел/ 20cm х 28cm х 18cm възраст Моделът е от 2015-та, сглобен 1 пъти, текущо сглобен състояние Отворена кутия, сглобен, продава се както е на снимките, заедно с книжка и залепени стикери върху него. Книжка 2 от 2 липсва, първата е налична. Липсва и каргото, което ще добавя до седмица. Функции: ВЕРИГИ Окачване на предна и задна ос - 2х live axle /цял мост/ + пружини Отварящи се врати Вграден кран, който може да се върти, повдига и разгъва Повдигаща се задна платформа /като самосвал/ Карго /което ще допълня при възможност/ Официален втори модел със същите части - верижен арктически джип с ремарке със сателитен приемник. цена 90лв* контакт 0883363980 - става и за Viber, skype - The_sharpshooter местоположение/ възможност за доставка София, Младост 1, препоръчвам вземане с кола, обемисто е Ако се пуска по еконт, преценете си дали искате кутията, защото смятам да го пратя сглобено и опаковано в bubble wrap. Още веднъж - ако нарушавам нещо - дайте знак. *RRP за света е било £59.99 / $84.99 / 79.99€. С нашите надценки в БГ е около 200 лева когато е бил нов. ![]() Запоследно променено от gts : 19-11-2020 в 21:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() bump, може да коментираме цена
3.12.2020 - продаден, темата е за ключ Запоследно променено от gts : 03-12-2020 в 21:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|