![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Функции на темата | Display Modes |
![]() |
![]() |
Crazy and lost
|
![]() Здравейте,
Харесах си нови ски, а имам 5 чифта и жената ще ме изхвърли ![]() Продавам си второстепенните ски 4FRNT VCT( бялата база)- дължина 189 см, с автомати Look PX 12. Ските са този модел, ревюта няма да пиша, защото Ходжи се е произнесъл достатъчно! http://www.epicski.com/products/2009-4frnt-skis-vct Автоматите този http://www.evo.com/outlet/alpine-ski...mm-brakes.aspx Автоматите са отлично запазени и поддържани, за ските не мога да кажа подобно нещо. Въпреки че съм ги карал активно само 2 сезона и то 80% в Алпите имат 1 брутален коршот ( внимателно сервизиран в X-rescue) и няколко други по-малки, ремонтирани винаги там. Кантовете са незасегнати и много остри, ските са сервизирани само ръчно. Снимки ще изпратя на заинтересовани по вайбър и тн, защото имам технически затрудниения. 350 лв за целия сет, мисля че е доста разумна цена, предвид колко яки са ските и автоматите!!! ![]() За снимки и огледи нула осем седем 666 59 79 Виктор ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Crazy and lost
|
![]() 320 левро.
Нарочно не съм ги сервизираал, за да могат да се видят демиджите по базата, така че свалям, за да може ако желае бъдещият собственик да ги метне на една машина и ще бъдат като нови. ![]()
![]() |
![]() |
Crazy and lost
|
![]() Вчера покарах тези ски отново, сетих се колко са безкомпромисни във всевъзможни терени, сетих се как избягаха на мечката с класа и
реших, че ще е грехота да ги продам! Обявата е невалидна ![]()
![]() |
![]() |
Филти Мадафака
Дата на присъединяване: Oct 2002
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|