![]() |
||||
|
|
![]() |
![]() |
CEO of Shred
|
![]() Gangbang, double penetration, triple penetration,bukake facial
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Като пристигнах се качих до върха с гондолата, но беше доста изтърбушено, а не се чувствах аклиматизиран за преходи на 4000м и пусках само веднъж. След това 2-3 дни нямаше смисъл а сега от 3 дни вали, над 3000м вече метър и нещо и не пускат след междинка, няма и да пускат идните дни, та го играем в гората.
![]() |
![]() |
Pocket Rocket
Дата на присъединяване: Dec 2003
|
![]() Евала Ванка! Кефи ме как си организира сам, този не толкова лесен за организиране трип, докато всички тук се оплакваме от безснежие..
![]() Ъпдейтвай редовно, сигурен съм, че за всички е интересно... Даже ме е яд, че не пусна снимките от хижата и тук... :-) Дано случиш на условия да покараш и на високото.. и умната ![]()
Fuck it Dude, let's go skiing! 2005/2006 - 42, 2006/2007 - 37, 2007/2008 - 36, 2008/2009 - 33, 2009/2010 - 37, 2010/2011 - 28, 2011/2012 - 38, 2012/2013 - 41, 2013/2014 - 26, 2014/2015 - 22, 2015/2016 - 24, 2016/2017 - 17, 2017/2018 - 20, 2018/2019 - 17, 2019/2020 - 12, 2020-2021 - 22, 2021/2022 - 28, 2022/2023 - 17, 2023-2024 - 24 23 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jun 2004
|
![]() E тава е! Не знаех, че в Гулмарг има Бъндеришки гори
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
CEO of Shred
|
![]() Capelle, 30 дни съм тук, за да оцеля все някакви условия - 30.01 до 28.02. Помагам и в ски шопа, за това съм и true bum (:
Тука нали сме карачи, за това пускам снимки (скоро и клипове) от каране. На който му е интересен целият битовизъм и lifestyle може да следи групата - https://www.facebook.com/groups/602466023141961/ Ама ако искате може и тук да линквам снимки от там? На Бъндеришките гори им се иска да са като гулмарговите (: Има една особеност, обаче - много сме на юг и слънцето е враг номер 1. Горите са от Гулмарг надолу - под 2100-2500м и стават само като е тука седмичната буря и дъмпи здраво и с облаци. После е пластелин, но пък тогава се отваря високата планина. Изобщо шантави особености има това място. Дървесната линия е на около 3000м. Предимно са борове наоколо, ама има едни брези на края на едни улеи на около 3200м?!?! около които става уникално каране. Климатът също е особен - 7-10 дни слънце и синьо небе, после 4-5-6 дни блъска здраво сняг, по 30-50-70+см на ден и пак идва слънцето. Това е обичайното място за игра по високото: ![]() Освен това има още един връх зад основния с една изключително интересна линия, както и един двудневен преход до 4800м връх през долината към Drung в ляво. Надявам се ще ги ударя и тях (:
Малко тракчета Запоследно променено от moridinbg : 06-02-2014 в 18:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2011
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2003
|
![]() ей чУвйек, взе да ми се пълни душицата като гледам постовете
![]()
![]() |
![]() |
CEO of Shred
|
![]() Баси, най-после клипчето от състезанието и разбиването.
И мястото на провеждане + височинен профил: ![]() ![]() С голяма тъга установих, че съм записвал GPS траковете с точки през 4 секунди, което за каране е краайно недостатъчно... За другия път мисля да си взема истински GPS. Във всеки случай, усреднената скорост непосредствено преди разбиването е около 60 км/ч. Самото разбиване е на 0:55 и съдейки по звука, полетът е около секунда, за което време с тази скорост се прелитат 16.66м ![]() Ситуацията е, че слънцето светеше доста неприятно точно в гръб и тази гънка в релефа изобщо не я видях, докато не осъзнах, че летя. Резултатът е разбити плочи, които държат задния автомат и пречупена половината на сплита, откъм петата, под автомата. По принцип карам с автомати 20 градуса отпред, 15 градуса отзад (\\, не \/ ). След разбиването задният стана на 0, но все още беше прикрепен към дъската и продължих още малко. След това се обърна на -15, малко след което се разбих повторно и автоматът се отдели напълно. Феноменално е, че на мен абсолютно нищо ми нямаше и дори нямах представа колко много съм летял! Просто в един момент бях във въздуха и имах време да го осъзная, както и че май съм твърде бързо и високо... На финала сноубордистът непосредствено зад мен ми каза, че пред очите му просто съм изхвърчал педесетина фута... Приземих добре, доколкото може да се прецени по видеото (оригиналът е 60fps), просто дъската и автоматът не издържат и се пречупват под мен ![]() Тук трябва да кажа и много голямо евала на X-Rescue - тая дъска вече веднъж беше чупена, при това същата половина. Момчета там направиха чудеса и я възстановиха до степен, че като хванех двете половини на сплита да ми е трудно да преценя коя е ремонтираната само по огъването! След разбиването дъската се пречупи в другия край, далече от ремонта! Възможно е дъската да е била отслабена заради ремонта. Факт е, обаче, че се пръсна и масивният автомат, така че предполагам дъската си е била обречена по начало.
Малко тракчета Запоследно променено от moridinbg : 22-03-2014 в 21:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
CEO of Shred
|
![]() http://www.tetongravity.com/story/sk...e-in-the-world
Цитат:
![]() |
![]() |