![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: May 2011
|
![]() Загубих доверие! Ненужни операции.
Преуспял неврохирург напуска „Св. Анна” заради нечовешко отношение към пациентите Read more at https://www.diana.bg/preuspyal-nevro...QKrT8o61pfm.99 https://www.diana.bg/preuspyal-nevro...m-patsientite/ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: May 2016
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2012
|
![]() Цитат:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
който го е страх от мечки
Дата на присъединяване: Jan 2011
|
![]() Цитат:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() но, както се казва в статията по-долу и по-точно в точна 1)....
http://unofficialnetworks.com/2016/0...lly-a-local-aa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() Все пак мисля да си направя реконструкцията но края на лятото или по скоро Септември. Чак толкова немисля да отлагам. Въпросар, че ме е страх да не си птецакам менидкуса още повече до тогава.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() няма какво толкова повече да му прецакаш на менискуса, по скоро той и по точно косъмчетата дразнят ставния хрущял, но не мисля, че ще има проблем, ако го щадиш и внимаваш да не го усучеш и един съвет, намери си спорт, в които да няма усукващи движение и поддържай мускулатурата на крака във форма, примерно плуване...
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Плуването натоварва краката около коляното точно никак.
Няма как да заякчиш краката с плуване.
![]() |
![]() |
|
![]() то всяко движение свързано с краката товари коляното, въпроса е че го щади най-много от всичко друго, а и когато плуваш с дъска, доста се натоварват краката... + плуването е полезно за цялостното ти състояние и мускулатура в такъв момент... пак казвам лично мое мнение и опит, аз скъсах връзка преди повече от година и само с плуване постигнах доста добър резултата, които ми помогна страшно много за възстановяването!
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Просто казвам, че плуването не е панацея. И то от човек занимавал се професионално с плуване.
М/у другото открих супер добавка за стави, сухожилия и хрущяли. ![]() Цяла зима я пих и за пръв път нямах никакви оплаквания от колене, кръст... Работи на 100%. Струва 30-тина лв кутията и стига за 1 месец. Още на 3-4 ден след започване се усеща. ![]() Съдържа стандартните неща+желатин.
![]() |
![]() |
|
|
![]() Цитат:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
"чакаме се долу"
Дата на присъединяване: Mar 2010
|
![]() Аз съм фен на едни витамини които имат включен ставен комплекс - controlled labs orange triad, също работят добре и се усеща ставния комплекс. Друга малка тайна са амино киселините - мога да чарджвам едни 2-3 часа отгоре
![]() При травми наистина е много важно човек да остане силен и психически, така че всякакъв спорт който може да се практикува въпреки травмата е божи дар. Иначе откак карам колело активно (2 год), преминаването от зимен към летен режим и обратното, почти не го усещам. Не случайно навсякъде го пишат като супер тренировка за ските, а и протата като не разцепват Аржентински склонове гледам си въртят повечето. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
![]() На мен пък като, че ли ми помага Flex Code от две години насам ама чакам да мине повече време за да не правя прибързани изводи. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
За изкуствена става може да се замисля ако взема да докарам докъм 80, което не ми се вярва и то ако тогава все още имам мерак и сили за ски и ако е останал сняг по планините. Има време дотогава. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Junior Member
|
![]() Цитат:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Екстремен лифтар
|
![]() Цитат:
Установих опитно, че такива неща не трябва да се купуват от аптеки, а от специализирани магазини за спортисти. Този препарат(Osteo) го открих случайно. В залата, където ходя да клякам, някъв си го поръчал и не си го взел. И аз намазах. И от тогава вече 5 месеца не го спирам. И коса почна да никне ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() Цитат:
Запоследно променено от fromhell_ : 20-05-2016 в 12:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() в тази добавка, която Ники препоръчва има желатин, което е много важно...
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() Цитат:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Jun 2016
|
![]() Здравейте, имах скъсана предна кръстна връзка и преди 30 дни се оперирах при Д-р. Петров от СофияМед. Дотук всичко се развива много добре - вчера свалих шината, нямам отток, свивам го до 100-110 градуса.
Още няколко дни и махам патериците и се чудя къде да отида да си правя рехабилитацията, за да възстановя пълната подвижност на коляното. Има ли място, където това би станало по здравната каса... В Дианабад ми препоръчаха, за някъде в Горна баня също. Силно ми препоръчаха за в Царско село, където не е по здравната каса. Какво е вашето мнение? |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
докторе защо, рехабилитация, коляно, операция, скъсани връзки |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|