![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Sep 2003
|
![]() бързо и пълно възстановяване :chrs:
искаме те с пълни сили за сърф сезона. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Пожелавам ви и аз бързо възстановяване и умната след това
![]() ![]() (снимката с шината и бандита управлява ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Филти Мадафака
Дата на присъединяване: Oct 2002
|
![]() Шмит, пожелавам ти да се възтановиш бръже
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() SHMIT, пожелавам ти наистина бързо възстановяване, при тебе е доста по зле, но ще се видим на Чук и Гек опен
![]() ![]() ![]() Не знам дали Хубенов ти каза как да възстановяваш, на мен не. Дано да си ОК скоро. За мускула забрави, тая шина, въпреки че е по- добре от гипса, пак смазва много. Аз бях с подобна, беше малко по дълга мисля след самото счупване. Но мускула си отиде...Мен ми бяха казали 3 пъти по 100 стягания и отпускания да правя, както съм си със шината. А, и пиех едни хапове, Флексодон-А, помагал на хрущяли и тн да се съвземат по бързо. УСПЕХ! и не стягайте автоматите много...
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Nov 2006
|
![]() ами докторът се казва Тони Георгиев и всеки ще ти каже че е най-големият специалист по коленни връзки,ама явно не му е било ден като ме е преглеждал
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Dec 2006
|
![]() Здравейте ,
Аз съм нова във форума , преди 2 дни паднах лошо на пързалка за начинаещи и си посуках дясното коляно. Вчера отидох при Хубенов на преглед в частната клиника в Драгалевци. Той каза - "скъсани предни и странични колянни връзки" и ми каза да си сложа шина за 20тина дни и после ще се види дали ще ме оперира. Знаете ли колко му струва операцията , че не попитах ??? Работи ли със здравната каса? Алота |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
money talks
|
![]() Алота, тъй като всички знаеме, че в БГ здравното много много не бачка кат хората си приготви поне 1500 кинта за операция и рехабилитация!
Тъжно, но истина ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
келеме
|
![]() Гогата е прав, приготви си 1500 а после ще намериш още.
И да , работи със здравната каса, която обаче не покрива саморазграждащи се нитове, които са за предпочитане. Затова ще трябва да си ги платиш. +шина, Ядреномагнитен резонанс, рехабилитация и т.н. Но се оперирай задължително. Ако не го направиш сега ще ти се наложи след години. Измъкване няма. За страничните връзки сигурна ли си? Щото не е добре ама хич
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() Та така, значи купих си шина и патерици и сега коцукам вкъщи. Другата седмица трябва пак да отида на преглед , надявам се съвсем скоро Хубенов да ми насочи операция , за да мога по -бързо да "си стъпя на краката"
![]() ![]() Иска ми другата седмица като отида да ми каже утре те оперирам и след няколко дни ще си на крака !!! Ех мечти... А за магнитно - ядреният резонанс водя страшна борба...Ортопедите не искат да ми дадат направление за него , за да не го плащам , но аз съм опорита и нахалствам - сега трябва да отида пак, за да ми го издадат - да видим какво ще стане.... Алота ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() значи казвате 1500...ех, че това са много пари... в момента имам около 800 ...дано да си намеря още ....(все за нещо си намирам да ги харча проклетите пари и все не остават <_< )
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
ПС и ако не ти дадат направлението, отиди в пирогов на ЯМР-то, 200 лева и си готова без да чакаш.
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() 10х Миро,
Шината ще я преживея , операцията също , само дето Хубенов каза , че всичко му е пълно(като операции) до края на Януари и не знае кога ще може да ме оперира...това ме притеснява най - много . Алота |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() Може и да съм съвсем начинаеща , но наистина съм влюбена в ските.....ще се оперирам 100%
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Sep 2006
|
![]() Ще може ли някой да даде координати за връзка с д-р Хубенов?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Айде и аз да се "похваля" в тая тема.
Вчера установих, че имам дискова херния... Честито на печелившия ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Екстремен лифтар
|
![]() Цитат:
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
Сигурен съм, да. Няколко дни поред имах страшни болки в кръста. Можех да се движа, но с много усилия и болки. Отидох на ортопед вчера, той ме прати в една клиника на някакъв ядрено-магнитен скенер или каквото е там и се потвърди, че е "дискова херния". Ортопеда ми направи някаква каратистка хватка и ми намести някакви стави в кръста, та болката стана по-поносима и е само при определени положения на тялото. Но пак си я има... ![]() Тепърва ще гледам как мога да се лекувам и дали въобще мога. Най-лошия възможен сценарий е да се развие още по-зле положението и да се стигне до операция. Операцията е много рискована и ако ми прекъснат някой нерв в гръбнака - ставам инвалид ![]() Иначе тоя ортопед ми каза, за някакво "озонно лечение". Със спринцовка се инжектира озон в гръбнака. 6 броя през седмица. Ако няма ефект, се инжектира директно в диска. Тепърва ще събирам информация за тоя метод, та да видя за какво точно става въпрос. Щото да ме ръгат в гърба с инжекция хич не ме кефи като идея... Абе новата година започва просто "прекрасно"... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
докторе защо, рехабилитация, коляно, операция, скъсани връзки |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|