![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
|
Екстремен лифтар
|
![]() Цитат:
И за мен започна подобаващо. Откриха ми, че съм предразположен към слабилна херния и ми забраниха да карам ски, да карам колело и да вдигам тежко. При което аз им отвърнах, че е по-добре да се самозапаля, отколкото да спра тези неща. Ама....ще се оправиш, сигурен съм. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
СНЕГОЛАЗ
Дата на присъединяване: Feb 2005
|
![]() Цитат:
![]() Купи си лумбостатен колан на OPTI със сигурност ще ти помогне.Около 100лв.струва.От 4г.карам с такъв...(счупени корени на L5,спукан диск м/у L5 и сакрален)в следствие на което L5 преплъзнал с 3мм
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() баща ми кара ски по цял сезон вече 4-5 години без кръстни връзки в коляното. не знам как успя и е прекалено инат, че да отиде да го оперират. той всъщност чак миналта година разбра, че ги няма кръстните връзки. Как стана тая работа си нямам идея, но като го гледам едва ли ще издържи още един сезон, тъй че се опрерирай.
![]() |
![]() |
келеме
|
![]() преди доста години стигнах до положение , че не мога да ходя. Прегледи, доктори, скенери и накрая ми откриха някакви малки шморлови телца на L4 и L5.
Докторите ми казаха НИКАКВИ СКИ ПОВЕЧЕ! След един месец още куцайки (беше ме ударило в левия крак) се качих на ски. След 3-4 карания вече нищо ми нямаше ![]() Та мисълта ми е , че докторите не ги разбират много тези работи ![]()
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Jan 2007
|
![]() Еми реших и аз да споделя опит. Значи скъсах връзки, но на футбол оперира ме д-р Хубенов преди 6 7 месеца. Операцията е успешна, но аз се изоставих с възстановяването. Та шмит ти добре си почнал да сгъваш от рано крака мисля, че това е правилното, но после трябва фитнес и плуване. Аз точно тук направих грешка на плуване ходя ама не е достатъчно за мускулите на целия крак и тук идва фитнеса. И в тая връзка някои може ли да ми каже какви упражнения трябва да правя в фитнеса освен крос незнам си квото. Ще съм много благодарен. А иначе здравната каса поема операцията поне в Дианабат, но не плаща по-скъпите нинони. Те струват 1300лв. без ДДС ако имате здравна застраховка примерно тя ще ги покрие т.е. операцията е безплатна, но екстрите са скъпи. И за много години Капеле
![]() А и havy metal, копелета ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Можеш да ползваш всички уреди за крака, които има в "твоята" зала. Ако няма достатъчно си намери такава с повечко. Значи на машините за сгъване и разгъване на крака. На лег пресата, хакен клек ако има. Всичко трябва да правиш по повече повторения с умерена тежест в началото. Постепенно повишавай тежестите и намалявай повторенията. Докато с новата тежест почнеш да правиш предишните повторения на по-леката тежест. Тренирай така поне 3 месеца, преди да почнеш упражнения със свободни тежести(клякане с щанга, напади...) Запомни, че всичко трябва да е постепенно и последователно.
![]() |
![]() |
|
Junior Member
Дата на присъединяване: Dec 2005
|
![]() Цитат:
успех |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() мерси ники. а можеш ли да ми кажеш дали ще е добри да редувам ден фитнес ден плуване без почивка. а и за д-р Хубенов единия вариант е Дианабад, но според мен по-добре да го посетите в личния му кабинет в Драгалевци. приемното му време е 16:30 до 19:00. ако някои иска да ми пише на мейла ще му дам повече инфо takakakto@abv.bg
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
келеме
|
![]() Цитат:
![]() |
![]() |
![]() |
|
Екстремен лифтар
|
![]() Цитат:
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Dec 2006
|
![]() ![]() Говорих с Хубенов и той каза , че ще ме оперира в Диана бад, като в понеделник ще си взема направление за хоспитализация. При мен са доста скъсаните връзки , предни, странични , както казах по - рано . SHMIT - Надявах се и аз скоро да се кача на колата си (като шофьор) , но като гледам ще ми се размине...И шофирането ми липсва много ![]() "Шофьор жена и негър скиор няма" ![]() Преди да пострадам с коляното водех доста активен живот и сега това обездвижване направо ме съсипва....само от леглото до пц-то и малко навън и пак залежаване .... Това застояване има, обаче и едно основно предимство...след 2 седмици имам изпити за доктурантура (ще се пробвам да стана доктор ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() успех алота. скорошно оздравяванеjavascript:emoticon('
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2003
|
![]() много страшна тема.... Настръхвам.
И аз малко се попребих това лято, но все отлагам. Максо като ми обясни какво трябва да се направи ако еди какво си.... и аз му казах, че ще чакам да мине зимата и тогава ще се преглеждам. Защото при мен е с наслагване (от 10 години си имам "нещичко"). Аз за "здравната". Ша ги е..... и у пед....те. От август се мотая по тоя и ония за резонанс и само ми загубиха времето. В БГ човек всичко трябва да си плаща и т'ва е. Тъй че ако можете пестете от здравни вноски и си ги трупайте "в лична здравна буркан сметка" за черни дни.....
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Скоро и Ники танера ще пише в тазитема...от днес
![]() Вельо, а с тебе какво става?
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Какво е станало с Танера?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
Екстремен лифтар
|
![]() Цитат:
![]() ![]() Пречука се на последен скок на големия скок. Пострада му коляното. За сега прогнозите са обнадеждаващи, но се надявам да успее да си вземе направление за ЯМР и там ще се види всичко. На снимката се виждало само травмирано и уж не било скъсано нищо. Ама едвам го свалихме с лопатата на Корлиц :stars:
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() разбрах...аз му звъннах...дано не се окаже нещо сериозно <_< :idea3: а ем му разправях,че отдолу не ми изглежда хубаво....аз бях долу на голямата бабунка над алеко и го чух и разбрах,че някой успя да се пречука на глупавия скок ма изобщо не загрях,че той каза,че се качва :huh:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Sep 2003
|
![]() ей хора, кротко с фрийстайла, не се ебавайте с апаратурата много много и тренирайте и през лятото.
и ако някъде сте в планината с джедай маста Ники (или някой друг приятел) и ви каже че има предчувствие и не скачай тоя скок или не пускай тоя улей ... по-добре недейте. |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
докторе защо, рехабилитация, коляно, операция, скъсани връзки |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|