Кафето на БАССЕС

Върни се   Кафето на БАССЕС > Екипировка - Дискусии

Отговор

Функции на темата Display Modes
Стари 19-05-2011, 13:46     #1361
Viktor Sickhead
Crazy and lost

Дата на присъединяване: Apr 2008
Изпрати съобщение чрез skype; на Viktor Sickhead
Начално

Don Joy ne se vkarava v BG ot 1-2 godini. Pishi na tozi mail, 4ovekut moje i da ima ne6to

himhim@abv.bg
Стари 19-05-2011, 13:56     #1362
Paco
Senior Member

Дата на присъединяване: Jun 2009
Начално

Някой знае ли да има еквивалент на шина/протектор на Дон Джой за китка? Имам стара травма и искам да я предпазя от предобряне.
Paco Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 19-05-2011, 14:04     #1363
Emo_bager4eto
Senior Member

Дата на присъединяване: Jul 2004
Начално

http://shop.ebay.co.uk

Just fly
Emo_bager4eto Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 19-05-2011, 14:14     #1364
Paco
Senior Member

Дата на присъединяване: Jun 2009
Начално

Мерси, аз не отправих правилното питане:артикули има доста, аз дори пробвах разни. По-скоро ме интересува работещо решение за каране на колело, или нещо, с което можеш да сложи ръкавица отгоре/отдолу, т.е. да не ограничава особено спортните активности.
А, и да фешън
Paco Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 04-06-2011, 18:01     #1365
mauntin
Junior Member

Дата на присъединяване: May 2011
Начално

Здравейте на всички фенове на Д-Р ХУБЕНОВ ! От дълго време посещавам този форум и благодарение на него открих Доктора , който реши проблема с моите травми на скъсаната ПКВ. Операция през декември2009 и разкъсване на медиалната връзка на другото коляно.Инжектиране на растежни фактори септември 2010.Но ПОВОДА ЗА моето писмо е един съмнителен форум на който попаднaх където се изсипва бълвоч и помия върху човека,който ми помогна а именно Д-р ХУБЕНОВ. http://www.izpoved.info: Какво се случва в СБАЛТОСМ - "Специализирана болница за активно лечение по травматология, ортопедия и спортна медицина" На опита ми да изкажа благодарността си към него от сайта не публикуваха нищо.Горкия доктор явно е нагазил във финансовите интереси на някой лумпен. Сайта е на принципа или лошо или нищо.Явно някой финансира такива програми с определени цели. Всичко което е написано е тенденциозно , неистинно и силно преувеличено!Колкото до условията в Дианабад за което е основния проблем това също е въпрос на лобиски интереси. Затова се обръщам към този форум зада изкажа своето отвращение към евтини реклами и съмнителни комерсиални сайтове и потърся подкрепа от всички имали контакт с доктор Хубенов и лекувани от него.Вярвам, че с мнения и изказвания от всички пациенти на доктора ще помогнем за изчистване ако това е възможно на това срамно петно. В Крайна сметка не останаха мнго коректни лекари в БЪЛГАРИЯ!
ПРОЩАВАЙ ДОКТОРЕ ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ!
Опитайте и за мнения в www.izpoved.info но се съмнявам!
mauntin Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 06-06-2011, 18:28     #1366
DIM34
Junior Member

Дата на присъединяване: Mar 2011
Начално

Някой от Варна да сподели къде е ходил на рехабилитация и доволен ли е
DIM34 Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 08-06-2011, 15:42     #1367
velchev
Junior Member

Дата на присъединяване: Jul 2010
Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отDIM34 Разгледай мнение
Някой от Варна да сподели къде е ходил на рехабилитация и доволен ли е
ул. Селиолу 39А (зад Палах център) Води се нещо като спортно-медицински център към Спартак. Там правят рехабилитация на оперирани от Хубенов (той ми го препоръча на мен), Т. Георгиев и такива от Плевен. Виждал съм и бивши национални футболисти да ходят за втривки с ултразвук.
velchev Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 08-06-2011, 17:57     #1368
DIM34
Junior Member

Начално

Знаеш ли дали работят с направление или се плаща и колко излиза горе долу ?

Запоследно променено от DIM34 : 08-06-2011 в 19:07.
Стари 09-06-2011, 07:43     #1369
valantain82
Member

Дата на присъединяване: Nov 2009
Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отmauntin Разгледай мнение
Здравейте на всички фенове на Д-Р ХУБЕНОВ ! От дълго време посещавам този форум и благодарение на него открих Доктора , който реши проблема с моите травми на скъсаната ПКВ. Операция през декември2009 и разкъсване на медиалната връзка на другото коляно.Инжектиране на растежни фактори септември 2010.Но ПОВОДА ЗА моето писмо е един съмнителен форум на който попаднaх където се изсипва бълвоч и помия върху човека,който ми помогна а именно Д-р ХУБЕНОВ. http://www.izpoved.info: Какво се случва в СБАЛТОСМ - "Специализирана болница за активно лечение по травматология, ортопедия и спортна медицина" На опита ми да изкажа благодарността си към него от сайта не публикуваха нищо.Горкия доктор явно е нагазил във финансовите интереси на някой лумпен. Сайта е на принципа или лошо или нищо.Явно някой финансира такива програми с определени цели. Всичко което е написано е тенденциозно , неистинно и силно преувеличено!Колкото до условията в Дианабад за което е основния проблем това също е въпрос на лобиски интереси. Затова се обръщам към този форум зада изкажа своето отвращение към евтини реклами и съмнителни комерсиални сайтове и потърся подкрепа от всички имали контакт с доктор Хубенов и лекувани от него.Вярвам, че с мнения и изказвания от всички пациенти на доктора ще помогнем за изчистване ако това е възможно на това срамно петно. В Крайна сметка не останаха мнго коректни лекари в БЪЛГАРИЯ!
ПРОЩАВАЙ ДОКТОРЕ ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ!
Опитайте и за мнения в www.izpoved.info но се съмнявам!
e vsi4ki mrunkala da si gledat rabotata po tia forumi usloviata v diana bad sa minalo no kolianoto mi e v bude6te bravo doktore poklon
valantain82 Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 10-06-2011, 13:10     #1370
jikata84
Junior Member

Дата на присъединяване: Jun 2011
Начално реконструкция на пкв

Здравейте на всички от форума.Аз като нова булка тук реших да драсна някой и друг ред за моите нежоли с краката.Преди около година и половина както си джитках футбол реших да се правя на Messi с удар във въздуха.Презимих се с моите 95 кила на левия си крак и както се сещате се чу онова звучно "хрус".Кракът се поду и ме болеше,но за седмица всичко отшумя,ходих си на бачкане без проблеми и така цяла година.Докато там на работа не паднах от една стълба и същия този ляв крак се озова между стъпалата на стълбата и се усука хубаво.Болката беше ужасна,а кракът същата работа както преди,подуване и болки.След 2 седмици реших да си направя ЯМР и се оказа,че имам скъсана предна връзка и скусан вътрешен мениск.И понеже работата ми е свързана с физическо натоварване и много ходене напред назад,реших да се оперирам.След кратко "раследване" си харесах Др. Халваджиан от плевенската клиника "Авис медика".Намерих му телефона в интернет и му звъннах лично.Това беше в петък,а човека каза,че в сряда може да ме приеме и най-късно в четвъртък или петък да ме оперира.Така и стана.Оперираха ме на 11.03.2011.Днес на 10.06.2011 ходя на работа от близо 2 седмици,за което трябва да благодаря на рехабилитатора Нели Цанова която с нейната рехабелитационна програма много ми помогна за бързото ми възстановяване.Патериците ги хвърлих на 22 ден след операцията.Рехабелитацията ми премина само и единствено в домашни условия.Кракът го свих и разпънах на маx може би на 40 ден.Почнах да правя упражнения във фитнеса на 35 ден с минимални натоварвания като каране на колело,кростренажор и леки тежести.На 45 ден ходих при Нели Цанова и тя доста беше изумлена,ходих с съжсем леко накуцване,качвах и слизах по стълби без проблеми.За това че на 82 ден от операцията тръгнах на работа без да имам никакви проблеми и несигурност в ставата искам да се дължи на този същия доктор Халваджиан на който съм му безкрайно благодарен.Еми тва е!
jikata84 Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 11-06-2011, 12:28     #1371
velchev
Junior Member

Дата на присъединяване: Jul 2010
Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отDIM34 Разгледай мнение
Знаеш ли дали работят с направление или се плаща и колко излиза горе долу ?
всяка процедура си има цена, мисля че здравната каса не ти плаща тези неща. Излиза общо около 300 лв. но за всеки човек е индивидуално - може да се наложи да ходиш повече, може и да те домързи още на първата седмица.
Далаверата е да представиш бележка, че си спортист и тогава всичко е безплатно. Намери някой клуб по каквото и да е (тенис, джудо, кърлинг, шах) и уговори нещо.
velchev Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 12-06-2011, 12:40     #1372
DIM34
Junior Member

Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отvelchev Разгледай мнение
всяка процедура си има цена, мисля че здравната каса не ти плаща тези неща. Излиза общо около 300 лв. но за всеки човек е индивидуално - може да се наложи да ходиш повече, може и да те домързи още на първата седмица.
Далаверата е да представиш бележка, че си спортист и тогава всичко е безплатно. Намери някой клуб по каквото и да е (тенис, джудо, кърлинг, шах) и уговори нещо.
Мерси много за информацията
Стари 14-06-2011, 14:13     #1373
BADGANAKA
Member

Дата на присъединяване: Oct 2008
Начално

Здравейте , имам едно питане за разтегнати връзки . Преди седмица си усуках коляното и изпука . На следващия ден се поду и не можех да хода . Отидох на лекар в горна баня и там ми каза че съм разтегнал връзки . Каза ми 2 седмици със шина да седа . Аз имах шина от преди 2 години , бях скъсал коленниз кръстни на другото коляно . Понеже трябва да бачкам реших да не слагам шината защото после и раздвижване и 1 месец сигурно в нас не трябваше да мърдам . Пък и други приятелчета със същите симптоми са се оправяли . И вече мина 1 седмица и си хода нормално но имам болки в коляното от вътрешната страна където изпука . Аз работя готвач и съм по 10-12 часа на ден на крак . Има ли някаква възможност да се появи усложняване от това че тръгнах на работа неизлекуван , има ли опасност за крака . То така би трябвало да мине по бавно но ми трябват пари , че и катастрофирах и ... веднъж като тръгне надолу си .... Не всичко е пари но в момента са така нещата . МОля за съвет някой , искам само да знам дали може да има усложнения
BADGANAKA Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 14-06-2011, 14:22     #1374
Ники
Екстремен лифтар

Дата на присъединяване: Aug 2004
Изпрати съобщение чрез ICQ на
Начално

Няма разтегнати връзки. Тия доктори, дето поставят такива диагнози да си отворят учебниците по анатомия.
Или са напълно скъсани или частично скъсани.
Правилно си направил, че не си сложил шината.
Иди на друг лекар.
Стари 14-06-2011, 14:51     #1375
BADGANAKA
Member

Начално

Попринцип исках да ходя при д-р Хубенов . Обаче нямах никакви пари точно тогава и нямаше от кой да взема . За това отидох при личния лекар и исках направление . Значи на другото коляно като скъсах връзки болката беше непоносима . Сега беше съвсем друго и симптомите са други . Сега нямаше болка а просто леко изпука коляното . Можех да си ходя нормално и нямаше болка или като предния път да ми се "разминават" ставите . То коляното ми сега се поду чак на 3-тия ден . Иначе тоя доктор дето ходих при него ми се виде толкова компетентен че ... викам му късал съм връзки и имам шина нали без градуси нормална , нали става ? Тои ми отговаря : не знам такава шина , ходи в другата стаичка дето са шините и виж номер 1 дето е , така ти трябва . Когато отивам и гледам 1 към 1 с мойта ... И му викам ако е частично разкъсана връзката като се възтановя след 1-2 месеца , след 4-5 и нататъка има ли по голяма вероятност да скъсам връзки на това коляно и ми отговаря : щом късаш така връзките явно не си за футбол ...
Стари 14-06-2011, 15:08     #1376
Ники
Екстремен лифтар

Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отBADGANAKA Разгледай мнение
щом късаш така връзките явно не си за футбол ...
Е за това е 1000% прав.
Стари 14-06-2011, 15:15     #1377
BADGANAKA
Member

Начално

Много нелепо станаха и двете контузии ... Първия път един ми влезе отпред коляно в коляно и тои ме удари с капачката от вътрешната страна на десния крак и така скъсах . А сега един съотборник ми поиска топката която беше малко далече и исках да изпревара противника и си протегнах десния крак да достигна топката и левия ми се изви навътре към десния и така стана ... общо взето много нелепо
Стари 14-06-2011, 15:17     #1378
Ники
Екстремен лифтар

Начално

Всички травми във футбола са нелепи.
Ти си за е..не.
Стари 15-06-2011, 02:54     #1379
BADGANAKA
Member

Начално

Аз това искам да знам дали би могло да има усложнения при положение че не съм се възстановил и го натоварвам постоянно като работя ?
Стари 15-06-2011, 09:41     #1380
Ники
Екстремен лифтар

Начално

Зависи от травмата. Определено ще си го влачиш така с години.

Tags
докторе защо, рехабилитация, коляно, операция, скъсани връзки

Функции на темата
Display Modes

Правила за писане на мнения
Не можете да публикувате нови теми
Не можете да публикувате отговори
Не можете да прикачате файлове
Не можете да редактирате публикациите си

BB code is включен
емотиконите са включени
[IMG] код е включен
HTML кода е изключен
Прескачане на форум

Всички времена са по Гринуич +2. Времето сега е 07:40.