![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Току що звънях на Лалето. Утре официално се открива. В сезонните карти ЩЕ влиза кабината, НО от януари. До януари кабината ще се плаща по 7.50 отделно. Цените ги има на сайта им! Сезонните карти се издават долу на Лале и се поучават лично. Там ще ви снимат. Поименни ще са! Със снимка!
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Sep 2005
|
![]() Аз обаче не разбрах, за дневната карта от 30лв, влиза ли симеоновския, или е само за пистите?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Как да го напиша по-ясно за да го разбереш? Калиграфия да ползвам?
![]() 30 лв е само за пистите! Кабината е отделно! Или още по-просто. За да караш на Витоша утре ще са ти необходими 37.50 за лифтове, 2 лв за паркинг долу(или билетче от 70 ст за автобус)....с други думи 40 лв би трябвало да ти стигнат, ако не ядеш горе. Така добре ли е?
![]() |
![]() |
наХазматизиран
Дата на присъединяване: Jun 2005
|
![]() ![]() Аз си мислех дали да не се кача с драгалевския в неделя ама ше е голям климбарник. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
плешиф лифтар
|
![]() Цитат:
Не можаха да ми отговорят дали кабината ще работи за нощното??!?
28.01.2009г. "Дирекция Национален парк Пирин предупреждава всички любители на зимните ски спортове, че карането на ски и сноуборд извън трасетата на ски пистите е опасно, крие много рискове и е забранено съгласно Плана за управление на Национален парк Пирин." да ама в чл. 1.16.7.4. пише - "Видове спорт, които могат да се развиват в парка: Зимни преходи (ски с панти) и Ски преходи с ползване на алпийска екипировка"! ![]() 04.10.2010г. "Шефът на парк "Пирин" подава оставка заради близки връзки с "Юлен"" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Екстремен лифтар
|
![]() Цитат:
Не можаха да ми отговорят дали кабината ще работи за нощното??!? [/b][/quote] Мда, така е. Видно е и от поста ми в началото на страницата. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Sep 2003
|
![]() остава и картата да остане 30 лв, а не да стане 37.50 ...за по-кръгло 38 ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Fancy Noddle
Дата на присъединяване: Nov 2004
|
![]() Днес бях на Алеко и имаше пудрица....не много ама ставаше...имаше разни бордисти предимно ученици избягали от клас предполагам, студеничко време също така...
Пробвах си станциите(Кобра) на 7.15, но или нямаше никой на тази честота или нещо не съм ги настроил....някакви идеи??? ![]() П.С. Утре откриват сезона 100% инфо! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Я който се качва горе да разпита на касите. Цени. Цени след 1-ви януари, когато ще влезне и кабината, ще работи ли кабината за нощното, дали ще работи Спас и Боби(дали има сняг достатъчно де).....абе с две думи, всякаква информация!
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Nov 2006
|
![]() Днес работеха само Долно Лале, Кабина и Драгалевския лифт.Имаше цифра сняг, дано ги пуснат и другите съоръжения скоро.Иначе картата беше 30лв. и отделно 5лв. депозит.
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Днес горе беше приказка. По сечищата около лале беше сууууупер. Но това не е всичко. Пуснаха Боби(респект към пичовете там). Е там си беше откровенна пудра. Ровене до кръста. Направихме всичко около лифта на дреп. След скалите не съм ходил, защото се цепеше 10-15 см дъска. Едни бордисти даже събориха м/у двете скали малка дъска. Слава богу без проблеми. На Спас е паднала също малка дъска. Навсякъде е МНОГО ОПАСНО! Има 10-15 см нов НАВЯТ сняг в/у ледена кора. Отцепва се само от дишане около нея!
Подкарах Стийза..........мамата ![]() ![]() Ама за нея в отделно ревю. ![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2007
|
![]() Еее жалко , че не дойдох с тебе Ники.Мноо ме е яд като разбрах кво е на Боби.Ти ме кара ама аз сам си тъпо парче.Ама нали ти казах как бяха обстоятелствата та за тва. Иначе аз си перих около лалето и по сечището, направих няколко спусканя по Спас (и видяхме дъската, а некаква мацка с борд си седна най спокойно над него, голям късмет извади).Имаще си сняг добре навалял през ноща.Та с две думи си беше хубаво!
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Екстремен лифтар
|
![]() Цитат:
Стийза оставя след себе си следа, като от сноуборд.....ама требе да се кара много разкрачен, а мен тва не ме кефи ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
наХазматизиран
Дата на присъединяване: Jun 2005
|
![]() :huh: Ники, аз цял ден не те видях и реших че си на Боровец... днес верно беше идеално за дебелаци като стийза
приказен ден ... макар и след тежка вечер ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Екстремен лифтар
|
![]() Цитат:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() ние пък следобед разкъртихме платото с кайтовете ..мнооого добра прогнозка беше .
![]() |
![]() |
Member
|
![]() И ние вчера се забихме след меча поляна в гората едвам се измакнахме и излезнахме чак на паркинга на лале.Днес валя ли дали ще има за през седмицата нов сняг.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Екстремен лифтар
|
![]() Цитат:
![]() |
![]() |
![]() |
Member
|
![]() Някой знае ли нощно лале от кога ще работи?А за кабинка аз се самнявам да има за нощно по не до януари.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Jan 2007
|
![]() Вече почвам да си мисля, че тия които обработват лалето са ходили на специални курсове "Как да направим пистата ужасна". Не мога да ги рабера как го правят
![]() А иначе наистина си беше бая студено. Направо ми измръзнаха ръцете в новите ръкавици роси. Гортекс добре са им сложили(супер са сухи), ама и малко подлата да им бяха сложили. |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
децка градина, витоша, караница, ски, сняг, условия |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|