![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Някой утре да врътнем един автомобилен лифт на Витоша? Имам камионче и драйвър....
![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2010
|
![]() спешно ме интересува от къде точно от х .алеко се хваща пътеката с коловете към черни връх и евентуално колко трае качването пеша ( утре рано сутринта тръгвам и ми трябва информацията до 1 час)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
плешиф лифтар
|
![]() Тръгваш от базата на ПСС (може и да питаш/кажеш на дежурния) по пътя на трака към Спас, после Боби - коловете започват от долна стациа на влека на Боби.
![]()
28.01.2009г. "Дирекция Национален парк Пирин предупреждава всички любители на зимните ски спортове, че карането на ски и сноуборд извън трасетата на ски пистите е опасно, крие много рискове и е забранено съгласно Плана за управление на Национален парк Пирин." да ама в чл. 1.16.7.4. пише - "Видове спорт, които могат да се развиват в парка: Зимни преходи (ски с панти) и Ски преходи с ползване на алпийска екипировка"! ![]() 04.10.2010г. "Шефът на парк "Пирин" подава оставка заради близки връзки с "Юлен"" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2009
|
![]() Преди няколко часа се върнах от Витоша. За количеството нов сняг няма какво да коментирам - в изобилие... Тук, в Драгалевци е около 30-35 см, нагоре гони 50-те...
Нека обаче разкажа отначало - понеже съм тъп и се доверих на някакво инфо по сайтове, чакахме 66 - естествено нямаше такъв... Но пък се забавлявах на гениалното творение на площада на Драгалевци - опит за кръгово движение, организирано посредством метални огради с ОСТРИ 90 градусови завои и "паркинг" в средата на площада. Това трябва да се види!!! Някой истински Енженер е творил... (гледайте БТВ довечера ![]() ![]() Движението на площада трябваше да се организира - факт, но мъничко мисъл щеше да е от полза. Казали са на Пешо - нареди тези огради и той е подредил 3Д пъзел - евалаааа ![]() Нагоре се качихме с Мотен - евалата, че ни взеха. И те нищо не знаят - дали и кога оня чифут ще пуска лифтовете, но се носи слух за началото на февруари, на когото и те не вярват... Спускането - през Голи връх и надолу към Драгалевци. Снегът на места е толкова, че едвам се кара. Ако не бях да правя пъртина, Емата със сноуборда щеше още да драпа горе... Снега е затрупал всичко по пътя си - минахме по байк трасето (така да го наречем) и летяхме като на халфпайп - щом там е покрито добре (не чукнах камък) значи е ихаааааа ![]() А продължава да вали...... ![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2009
|
![]() Сега разбрах, че Мотен, които ни качиха, не могат да слезнат заради паднали дървета
![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Apr 2010
|
![]() Междувременно стана ясно, че
има забрана за влизането на превозни средства в природния парк "Витоша", съобщи пресцентърът на Столичната община. Причината за това е усложнената зимна обстановка в планината. По пътните плана има паднали дървета, а екипи на "Гражданска защита" и на Общинска полиция работят по тяхното отстраняване. Те ще съдействат и за придвижването на осем автобуси от ски-училища, които се връщат към града. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Dec 2011
|
![]() Здравейте! Знаете ли от къде мога да наема фрийрайд ски, че тези които имам са доста тесни...
![]() п.п. От София съм. Запоследно променено от vladrov : 26-01-2012 в 18:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2010
|
![]() Кога да му се не види, разцепиха лалето, на камерите се виждат ясно десетките следи. И това за 1 ден.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
winter sports lover
Дата на присъединяване: Jan 2012
|
![]() Брей ... значи е вярно това с оградата. На Лале бих карал и в попарата, ако отново ми пуснат кабинката с офертата качване от междинка за 1 лв както 2007-2008.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
kele6
Дата на присъединяване: Feb 2005
|
![]() Дали отвориха горе за коли ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
kele6
Дата на присъединяване: Feb 2005
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Горе на Витоша е някакво чудо на чудесата - направихме ей сега две пускания от горе до долу - едно до Драгалевци и едно до Сименово...НЯМАААМММ ДУМИИИИИИ!!! Шофьорчето ни накрая се поколеба за последният стинт до Чуйпетльово за голям шлем, НО и утре е ден
![]() По стената има някаква пудра за която нямам описание, както би казал Капеле 10 от 10..... ![]() ![]() ![]() И на цялата тая работа Цекоооо ти стоиш и кура ми държиш!!! П.С. и едно тенкю на юнаците дето бяха направили първи следи та да има в чия диря да се засилваме на по равните места.....
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Ние снощи направихме едно Лале и се зачудухме дали да не налазим и Заека явно е трябвало
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Nov 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|