|
05-12-2007, 19:56 | #21 | |
LINE SKIS
Дата на присъединяване: Sep 2007
|
Цитат:
|
|
06-12-2007, 01:02 | #22 |
Attorney-at-ski
|
http://dnes.dir.bg/2007/12/05/news2413030.html
Витоша ски купи кабинката и Драгалевския 05 декември 2007 / БТА Витоша ски ЕАД е спечелила конкурса за приватизация на 100% от капитала на общинската фирма Въжени линии ЕАД, съобщиха от Столичната общинска агенция за приватизация (СОАП). На заседание на Надзорния съвет на СОАП дружеството е било класирано на първо място от подадените две оферти - от Витоша ски ЕАД и от Юлен АД. Предложената от победителя цена за 332 061 акции (100% от капитала) е 8 300 000 лева. Договорът за продажба на общинската фирма трябва да бъде сключен до един месец след обявяването на резултата от конкурса. Витоша ски ЕАД е собственик на седалковите въжени линии Резана-1 и Резана-2, както и на съпътстващите съоръжения, сгради и други обекти. Дружеството е и едноличен собственик на капитала на Алеко спорт 99 ЕАД, което е собственик на останалите седалкови въжени линии и ски влекове на територията на Природен парк Витоша. Витоша ски ЕАД се задължава за срок от 25 години от датата на джиросване на временното удостоверение, да запази предмета на дейност на Въжени линии ЕАД, съгласно съдебната му регистрация към датата на сключване на приватизационния договор, както и се задължава да погаси незабавно задълженията на Въжени линии ЕАД към Специализирания общински приватизационен фонд в размер на 369 800 лв. Купувачът поема извършването на инвестиционна програма през първата година в размер на 500 000 лева. |
06-12-2007, 15:46 | #23 |
Junior Member
Дата на присъединяване: Nov 2007
|
Та.. Ебаха майката и на витоша .А относно Цеко :
|
06-12-2007, 18:24 | #24 |
Member
Дата на присъединяване: Dec 2007
|
и какво казват природозащитниците:
Коалицията от природозащитни и граждански организации «За да остане природа в България» изразява силно безпокойство от приключилия търг на Столичната общинска агенция за приватизация за общинското дружество, което притежава кабинковия лифт «Симеоново Алеко» и седалковата въжена линия «Бай Кръстьо». Двете фирми, които са участвали в търга, са свързани помежду си и на практика стоят зад Ски зона Банско в Национален парк Пирин. Природозащитните организации многократно са съобщавали за нарушения при изграждането на ски зоната там. Справка във фирмения регистър показва, че фирмата Витоша ски ЕАД, спечелила търга за приватизация на общинските лифтове в Природен парк Витоша, е собственост на офшорна компания, регистрирана на Вирджинските острови. Загубилата търга фирма - Юлен АД, е собственост на друга офшорна компания, регистрирана в Кипър. Но в управителния съвет и на двете офшорни фирми фигурира един и същ човек - Петър Георгиев Петров. «Юлен» АД е концесионер на Ски зона Банско в Национален парк Пирин. Домейните на интернет страниците на Ски зона Банско и «Витоша ски» са регистрирани на името на един и същи човек, показва справка в интернет регистъра WhoIs. Победителят в търга «Витоша ски" ЕАД е и собственик на седалковите въжени линии в района на писта «Витошко лале». «Витоша ски» е и едноличен собственик на "Алеко спорт 99" ЕАД, което притежава лифта «Романски» и влека под Черни връх в Природен парк Витоша. Между другото, "Алеко спорт 99" е и една от шестте фирми и частни лица, които са закупили книжа за участие в търга за двата общински лифта според интернет страницата на Столичната общинска агенция за приватизация. Това означава, че има поне три свързани фирми сред закупилите търговите книжа. Продажбата на двата общински лифта води до пълен монопол на «Витоша ски» ЕАД върху транспортната инфраструктура за отдих на гражданите в Природен парк Витоша и липса на социална отговорност на Столичната общинска агенция за приватизация, смятат природозащитниците. Прави впечатление безпрецедентно краткия срок, в който Столичната общинска агенция за приватизация е взела решението си. От крайния срок за участие в търга следобеда на 28 ноември 2007 г., до избирането на победителя на 4 декември 2007 г. са минали едва четири работни дни, обобщават от коалицията За да остане природа в България. |
06-12-2007, 18:42 | #25 |
Member
Дата на присъединяване: Mar 2007
|
Днес се обадих на горещия телефон и ми казаха че нищо няма да работи.Като питах кога ще работи казаха "Няма да е скоро обадете се другата седмица".
|
06-12-2007, 21:37 | #26 |
Junior Member
Дата на присъединяване: Nov 2006
|
Е добре де,защо тогава на сайта пише, че пускат съоръженията на 7ми?!Почвам да им се дразня яко, особено сега,като е навалял вече цифра сняг!!!
06-12-2007, 22:21 | #27 | |
Екстремен лифтар
|
Цитат:
Пишете ако обичате там И кво са, утре нищо няма да работи май.......ебре изненада
06-12-2007, 22:26 | #28 |
Member
|
Най-лошото е че няма да е само утре.Казаха да се обадя другата седмица за да ми кажат кога ще работи така че поне една седмица. :boese:
|
06-12-2007, 22:50 | #29 |
Senior Member
|
И тях ги изненада снега
|
06-12-2007, 23:44 | #30 |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2006
|
Днеска бях на Витоша и всички лифтаджий казаха,че откриването се отлага за 15.12.2007.Иначе има страшно много сняг
07-12-2007, 00:00 | #31 | |
ските са скъп спорт!
Дата на присъединяване: Nov 2004
|
Цитат:
|
|
07-12-2007, 10:55 | #32 |
Member
|
А карането още е мираж.... Абе тия всяка година го правят това-ще открием на 15.12, след това става на 23.12, после пък на 01.01...Е...му майката! Дебиш смотаната организация! Ако ще и Господ да ги купи тях те ще са си същите мърди, дето ги мързи да си избършат гъзовете- а от това всички само губят! Бахти простия народ От 15 дни имат условия да отворят и се правят на велики! Да им .... цялата рода по женска линия на всичките....Некадърници....
П.С. Извинявам се ако някой се е засегнал, ама тия селските номера направо ми скапаха нервната система |
07-12-2007, 11:14 | #33 |
Member
|
Нищо учудващо...
Аз тръдно мога да се сетя за нещо, което се случва в България и да стане на време. Просто цяло лято и есен за се почесвали по *** и **** вместо да си подготвят нещата. Бях 100% убедена, че няма са готови за 7-ми както пише на сайта им. А този сайт май не е обновяван от много време. Ми да....... за какво им да го обновяват... това информационен сайт ли е?!??!.... офффффффффффф |
07-12-2007, 13:06 | #34 |
Senior Member
Дата на присъединяване: May 2006
|
една бойна БАССЕС група, пуснала горно лале, Ви праща поздрав пред камерата на Алеко
07-12-2007, 13:18 | #35 | |
Member
|
Даммммм
Сетили са се да си ъпдейтнат сайта... Уви откриването явно се отлага за следващата седмица Цитат:
|
|
07-12-2007, 14:12 | #36 |
Senior Member
Дата на присъединяване: Sep 2003
|
недостатъчна снежна покривка ебаси смешниците
|
07-12-2007, 15:24 | #37 |
LINE SKIS
Дата на присъединяване: Sep 2007
|
Ебати палячовците!
Ама те губят ... |
07-12-2007, 20:42 | #38 |
Senior Member
Дата на присъединяване: May 2005
|
Аз не мога да разбера тази фирма "Витоша Ски". Иска без нищо да влага - само да печели. От две години се говори как щяли да сменят романски, както виждаме и тази година ще му е за "последно". Винаги ги сварва неподготвени и се гледат да оставят нещата за догодина.
|
07-12-2007, 21:48 | #39 |
Member
|
Това не е ли първа година за Цеко(Витоша ски) на витоша?И той още нищо не е казал за романски, но определено романски е за смяна.
|
08-12-2007, 12:13 | #40 | |
Member
|
Цитат:
|
|
Tags |
децка градина, витоша, караница, ски, сняг, условия |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|