![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Dec 2017
|
![]() Здравейте,
В момента сглобявам моят първи сет за пантене и не съм много запознат с коланите. Четох за лепилните и вакумните, но не мога да реша кои ще се по-подходящи за човек, който за първи път ще борави с колани. Също така има ли значение към коя марка/и да се насоча и ще усетя разлика между по-евтина и съответно по-скъпа. Последния ми въпрос е ските ми са с размер 140/109/123 и не знам дали 130мм ще станат както трябва или се нуждая от 140мм. Благодаря! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
чичка
Дата на присъединяване: Mar 2012
|
![]() Цитат:
2. Опциите са доста - аз последните 2 години съм с К2 (Pomoca) и съм доста доволен. Преди това имах G3 и пак бях доволен. Вкъщи има и няколко чифта Black Diamond и са супер. Тази зима ще пробвам и Contour. Бих те посъветвал да купиш нещо на добра цена в промоция като естествено погледнеш ревюта за конкретния модел без да се впечатляваш много от крайните мнения на фенклубовете на дадена марка. 3. 130мм става и не трябва да те притеснява. Някои хора си избират коланите само по ширината на задницата, за да намалят съпротивлението, тъй като предницата играе много по-малка роля. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|