![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Aug 2014
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Поръчах и аз, утре пристигат, ще видя дали ще пиша в другата тема за монтажа и мейли с катерички инвалиди
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Оплаквам се, че лайнарите от UPS объркаха пратката и в крайна сметка са я върнали обратно в Германия. С по-некомпетентни идиоти не съм говорил по телефона до сега...
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Member
|
![]() Цитат:
Препоръчвам на всички, на които доставката им се изпълнява от UPS, да се абонират за тези известия. Има си специален бутон веднага щом получите tracking number за доставката. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() При мен адреса беше точен, но не бях в нас. Получих картончето от UPS, в Англия има опция, ако не си във вас първият път да ги препратиш до UPS Access Delivery Point, от където може да си ги вземеш. Сайта на UPS ми предложи един точно на 2 мин от нас и реших да се възползвавам.
На другия ден гледам тракинга и пише - Delivery unsuccessful, оказва, че точно в този не приемали големи пратки, обаждам се на UPS и им казах за последното доставяне да ги пуснат обратно на моя адрес, ще съм си в нас. Три пъти в рамките на 3 дни им звъннах и всеки път ми казват, че всичко е точно и ще ги доставят на моя адрес, няма проблем да съм спокоен. Идва заветният ден и следобеда получавам съобщение - Delivery unsuccessful. Естествено пак са опитали да достяват до другото място. Звъня им точно след 2 минути, тоест камиона вероятно е още на 2 мин от нас - няма проблем господине, ще се свържем с депото, ще ви ги доставят до днес вечерта, най-късно утре, ей сега ще ви звънне някой до 1 час да се уговорите. След 30 мин ново съобщения - Returning to Sender. Звъня веднага, и пак - няма проблем, това не е вярно, в системата е ескалирано до най-високо ниво, няма да ги върнат, да съм държал линията свободна, щели да ми се обадят от депото да ги доставят довечера. След 15 минути ми звъни някаква от депото - Сега получих съобщението, но ските вече са натоварени за Германия и няма как да се свалят, контейнера е затворен и няма да се отвори до Германия, трябва да се свържете с изпращача да ги пусне обратно... Не е по темата, ама бях избеснял вчера и имах нужда да го излея. Sport-Conrad ми писаха, че ще ги пуснат обратно веднага като пристигнат. Само се моля, всичко да им е наред, че ако трябва пак да ги връщам... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
|
![]() Слабо!
(според мен си е по темата, защото доставката от Конрада си е с UPS и всички трябва да сме наясно с такива случаи. ) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Jan 2018
|
![]() В момента има голямо намаление на тествани сетове:
https://www.sport-conrad.com/en/spec...incl-bindings/ Има интересни попадения като това. Запоследно променено от malkata6anca : 26-03-2019 в 13:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
|
![]() Някой да има код за намеление, който не мисли да използва, или да му трябват само туринг обувки и да иска аз да платя транспорта, а той/тя да даде код за намаление?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Здравейте, имам намерение да взимам нови автомати. Ако някой взима ски може да се комбинираме?
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2004
|
![]() А то не трябва ли и обувки да се добавят във сета за да намалят цената?
![]() |
![]() |
|
Member
|
![]() Цитат:
Не е задължително и обувки да бъдат добавени към сет-а. Не става ски + обувки, не става автомати + обувки. Ски + автомати = става! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Pray For Snow
|
![]() Някой мисли ли да поръчва ?
![]()
![]() 2014-2015/15, 2015-2016/7, 2016-2017/8 Запоследно променено от hwarang : 08-12-2021 в 09:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Аз имам интерес за автомати, ако някой иска ски...
![]()
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Jan 2015
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |