![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Dec 2012
|
![]() Здравейте колеги,
Понеже не съм много запознат с видовете монтажи,автомати,центрове и т.н.,ще съм много благодарен да ми ги изясните. Почвам да навлизам в извънпистовото каране и се сдобих с едни ски Line SFB с Marker Jester.Автоматът е настроен за 305 мм обувка(моята е 317мм) и на центърът на Mr.Pollard(поне така каза продавачът).Ще добавя и снимка. ![]() Видях,че задницата е на пластина и може да се регулира.Трябва ли само задницата да се регулира или трябва цялостно да се премонтират автоматите? Извинявам се за тъпите въпроси,но все някога трябва да вляза в час с нещата. ![]() Благодаря |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2012
|
![]() Ако може да регулираш автомата така че да събере твоята обувка няма нужда да ги премонтираш.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Няма нужда да премонтираш нищо. Отзад на задницата има един винт. Въртиш го обратно на часовниковата стрелка докато задницата се измести така, че да ти хване обувката.
Ако не можеш да се справиш иди в който и да е ски сервиз да ти ги настроят. Примерно в Стормшоп.
![]() |
![]() |
armoured mothafucka
|
![]() Ето една добра статия по темата: http://theskimonster.com/blog/posts/...-ski-bindings/
Прочети я, следвай стъпките, и ако нещо не ти е ясно - отиди при Къртача да ти покаже ![]() Още нещо - на пантите на Marker се настройват 3 неща - височината на пластината на предницата, forward pressure (за което е статията) и din-а. За Jester май е същото. Всяка от тези настройки е лесна да се направи и е лесно да се обърка, така че съветът ми е - отиди при Къртача да ти покаже ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|