![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2013
|
![]() Доста хора качиха и се върнаха успешно без, но има много сняг и много коловози + лед на места, така че аз без вериги не бих тръгнал.
Иначе днес горе беше чудно. Паничката не работеше през цялото време, но следобед почти не спира. Опашката долу и в най-натоварения момент не беше повече от пет минути. А за последното пускане се показа и слънцето леко през мъглата.. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2012
|
![]() Цитат:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2009
|
![]() От паничище нагоре задължител о с вериги или субару! Иначе условията са перфектни, нов сняг за 2 дни около 70см. Много внимавайте извън гората, ужасно нестабилно е всичко!!!!
Сега на PC и да напиша повечеко инфо, не че нямаше достатъчно хора днес горе де ![]() Качването е възможно и без вериги може би, но зависи от колата и магарето зад волана. Като цяло имаше хора без, но вчера като се качвах на 2 пъти чух "братле ай да бутнеш малко" и как да не бутна като и аз искам да се кача. Вчера от 12.00 като се качих, не спря да вали днес до 16.00, така че сняг има навсякъде. С лифта имало драма точно докато се качавахме, но после си работеше. Нагоре паничката въртеше чат-пат като има меркалии, но беше доста гъсто мляко и не беше моето преживяване. Надолу по горите кеф голЕм! Сняг до кръста на места, лекичка, студена пудра. Доста голям периметър около лифта и пистата, бяха разцепени от количеството бордисти, но си валеше, така че няма силно изразени писти за боб-слей. Очаква се някой от следващите дни като се раздигне мъглата нагоре и слегне лекичко, това да е THE DAY! И да внимавайте много, навсякъде по стръмно от 30-35 градуса следващите дни ще е лавинарник голям! Лека им пръст на момчетата при Яворов. ![]() Запоследно променено от MrPilly : 08-03-2015 в 20:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
obSETHed
Дата на присъединяване: Jan 2010
|
![]() Някой случайно за събота ?
Climb the mountains and get their good tidings. Nature's peace will flow into you as sunshine flows into trees. The winds will blow their own freshness into you, and the storms their energy, while cares will drop off like autumn leaves. - John Muir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Feb 2014
|
![]() Здравейте,
В неделя карах на езерата беше прекрасно. По отношение на пътя на отиване нямах проблем, но на връщане се подхлъзна колата и се ударих в мантинелата. Не бях с висока скорост на първа бях, но пак стана. Не е нещо сериозно, леко се ожули боята. После направих опит да спра на пътя да погледна щетите, колата просто се пързаляше на долу. Тръгнах веднага, да не ме отнесе някой друг колега. Внимавайте. Аз съм с Honda CR-V и сравнително добри гуми. Вериги не съм слагал, може би грешка. Запоследно променено от ficho : 11-03-2015 в 15:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Nov 2008
|
![]() Малко късно се сетих, но все пак.. на слизане в неделя си загубих едната верига. Ако някой случайно я е намерил да свирка.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
kele6
Дата на присъединяване: Feb 2005
|
![]() Кратко видео от тия дни
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
obSETHed
|
![]() В събота беше уникално до някое време... После понатежа на места.
Има загубено GoPro 3+ Някъде под седалковия лифт има предположения, че е паднало между 2-ри и 8-ми стълб...
Climb the mountains and get their good tidings. Nature's peace will flow into you as sunshine flows into trees. The winds will blow their own freshness into you, and the storms their energy, while cares will drop off like autumn leaves. - John Muir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Nov 2004
|
![]() Go Pro беше оставено на долна станция на лифта. Обади се на лифтаджийте.
![]() |
![]() |
Crazy and lost
|
![]() Холеги, някои да е жмулил по улеите наскоро? Кора ли е, фирн ли е? На камерата изглеждат непипани, та ми е интересно
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Nov 2004
|
![]() Пуснах №3 в Неделя. Отгоре - 20см. прясно, което падна, отдолу-твърдо доста. Ако се спускат по в краищата е ок.
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2003
|
![]() слънцето и вятърчето заиграха и ми се чини, че ще има мокреж...
![]() |
![]() |
Member
|
![]() Ако съдя по това какво беше на М2 днес, със сигурност е понатежала и слегнала последната благинка от миналата седмица...
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
obSETHed
|
![]() Като гледам идва нова благинка петък и събота, неделя ще е деня... Ама този път служебните ангажимени ме застигнаха...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2013
|
![]() Някой да е бил тези дни?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
armoured mothafucka
|
![]() знаете ли какво е положението с лифта и влека на езерата?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2006
|
![]() Някой да знае как е на езерата? Има ли езеро?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Комплексар
Дата на присъединяване: Mar 2010
|
![]() Еее, даже седем има
![]() ![]() Сори за офтопика, не се сдържах ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2006
|
![]() мерси за офтопика, страхотен хумор!
![]() Ако някой има актуална информация за размера на локвата под улеите преди днешните жеги ще е страхотно да сподели ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Señor Member
|
![]() На езерата сняг има.. от горна станция на лифта е предостатъчно за пантене и спускане по обичайните маршрути между Бъбрека-Окото и Сълзата, ако не ви е жал за ските можете да се пуснете и докъм средата на 'пистата'. Самия сняг е доста разнороден- вятъра го е превърнал в класически твърдоч, тук-там има и нещо като мек сняг, но като цяло си трябват здрави кантове и колена. Най-много сняг в събота имаше на южните склонове на вр Отовивца, където западния вятър е напълнил склоновете слизащи към х. Вазов.. бих казал там е крайно приятно за каране
![]() ![]() ![]()
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|