![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
|
Функции на темата | Display Modes |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Продавам миналогодишния модел на Salomon Rocker 2 122, оборудвани с най-високия им клас алпийски автомат Salomon STH2 16.
Ските са на едно каране. Неразличими от нови. Карани са днес в дебелия сняг. Купени са преди 2 седмици. Монтирани са за обувка с размер 316 мм =27. Има ход напред и назад. Не съм пробвал обаче 100%. Автомата е с виброподложки. Ската е уникална, но....явно вече съм прекалено стар за толкова дебели ски. Скъсаният ми мускул на крака не позволи днес да ги карам повече от 2 часа. ![]() Дължина 184 см, монтирани са на препоръчания от Саломон център. НЕ са местени напред или назад. Recommended. ![]() ![]() ![]() Цената им в Саломон само на ските е 650 лв с намалението. Автомата е 290 лв. = 940 лв. Моята цена е 666 лв. За комплекта. Цена до края на март 550 лв. Промоция - Само ски 350 лв Автомат 200 лв 0878 432 011
Футболът остана единствения легален начин да си купиш негър. Запоследно променено от Ники : 08-12-2017 в 18:16. |
![]() |
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|