Кафето на БАССЕС

Върни се   Кафето на БАССЕС > Екипировка - Дискусии

Функции на темата Display Modes
Стари 10-01-2007, 01:08     #1
Alta
Member

Дата на присъединяване: Dec 2006
Изпрати съобщение чрез ICQ на
Начално

здравейте,

тази година реших да се направя на по умен и предприех предсезонно тренировки във фитнес зала с идеята като изляза на пистата да съм по-железен и съответно да ми е по - густо карането . потих се по стотина различни начина. правих клякания с щанги, които уж заякват краката и т.н. Всяка седмица качвах килограмите и като цяло си качих силата в краката.

обаче, проблема дойде, че като се качих на пистата, се оказа, че от 2 месеца тренировки в залата, няма никакъв ефект. Бабуните направо ми разбиха краката. Дори ми се стори, че болката в мускулите доиде по рано от като карах миналата година.

някой има ли идея за това какви натоварвания и по какъв начин спомагат за тонуса на пистата??
би ми било интересно ако някои сподели, ако е експериментирал с физическа подготовка за каране на любителски ски.

пс. в интернет има доста материали, обаче те са за професионалните скиори които карат по един , максимум два манша по една две минути на ден. мене ме интересува дали някои знае правилна методика за подготовка за каране от 9 сутринта до 4.30 следобяда без спиране с ядене на лифта. Щото обикновенно караме до дупка.
предварително мерси на които пише

леко и много сняг

Функции на темата
Display Modes

Правила за писане на мнения
Не можете да публикувате нови теми
Не можете да публикувате отговори
Не можете да прикачате файлове
Не можете да редактирате публикациите си

BB code is включен
емотиконите са включени
[IMG] код е включен
HTML кода е изключен
Прескачане на форум

Всички времена са по Гринуич +2. Времето сега е 10:54.