![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
|
Функции на темата | Display Modes |
![]() |
![]() |
Member
|
![]() здравейте,
тази година реших да се направя на по умен и предприех предсезонно тренировки във фитнес зала с идеята като изляза на пистата да съм по-железен и съответно да ми е по - густо карането . потих се по стотина различни начина. правих клякания с щанги, които уж заякват краката и т.н. Всяка седмица качвах килограмите и като цяло си качих силата в краката. обаче, проблема дойде, че като се качих на пистата, се оказа, че от 2 месеца тренировки в залата, няма никакъв ефект. Бабуните направо ми разбиха краката. Дори ми се стори, че болката в мускулите доиде по рано от като карах миналата година. някой има ли идея за това какви натоварвания и по какъв начин спомагат за тонуса на пистата?? би ми било интересно ако някои сподели, ако е експериментирал с физическа подготовка за каране на любителски ски. пс. в интернет има доста материали, обаче те са за професионалните скиори които карат по един , максимум два манша по една две минути на ден. мене ме интересува дали някои знае правилна методика за подготовка за каране от 9 сутринта до 4.30 следобяда без спиране с ядене на лифта. Щото обикновенно караме до дупка. предварително мерси на които пише леко и много сняг
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|