![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Dec 2015
|
![]() Диагнозата Витошки скиор е много силна. И аз се кефех, като Спас въртеше на 12 май, ама това беше някак си преди 30 години...
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Member
|
![]() Ти не ми казвай на мен какво бъркам. Живей си със спомените, аз това го пиша не за теб, а за хора, които ще го оценят. Направихте форум, пък човек да не се изказва свободно.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
![]() Ако искам 300 оръдия знам къде да ги намеря, бях точно преди 2 дена там и не бих стоял кой знае колко дълго. Не го смятам за модерно да го правим тук, а за назадничаво. Сега мисля, да си разходя пантите на Витоша.
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Айде стига преигравахте с тия панти? Дай да стане Витоша пантаджийска дестинация, а? Ама до Алеко с колата, нали? Като взема ви запсувам...
![]() |
![]() |
Señor Member
|
![]() Айде спрете се бре
![]() Някой знае ли какво е положението горе, колко е снега на Алеко, има ли сняг по зелената и към Черни връх, по Лалето сетиха ли се да пуснат оръдията, или пак ще чакат да стане догодина?
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Ники, не преигравам, просто няма друго какво да правиш на Витоша със ски в момента
![]() ![]() Иначе, за пантите ще има доста интересни неща, които ще се случват. Ти само следи. ![]()
![]() |
![]() |
Member
|
![]() Това с 300-те оръдия беше преносно. Панти си колкото искаш. Просто е смешно как става събитие раздвижване на лифт, пускане на оръдие, окосяване и т.н. Тези неща отдавна трябваше да са подробност, а не събитие. Аз затова не карам тук вече, а живея до Витоша. Вместо да се развиваме, вървим назад. Що на Боровец и Банско не чух за раздвижване на лифт?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Мите,
Тва ясно, ама и ти що му се връзваш? Айде ние тука си се знаем и да си се запсуваме ще е за добро ![]() Бе днес ги раздвижваха, а дали е събитие...не знам. При мен е събитие и като ми се раздвижи в гащите.
![]() |
![]() |
наХазматизиран
Дата на присъединяване: Jun 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Некой нагоре може ли да се разходи до Лале и да пита тия педалчета що не им работят оръдията? Ей така за информация, да видим какво неостро оправдание ще дадат. А ако видят онова гейче Дълбокото да му бият един задвратник и да му обяснят, че и ако и тоя сезон почнат с оправданията средата на декември, че няма сняг и е топло, лично ще се кача горе и ще го излежа после.
![]() |
![]() |
Powder prophet
Дата на присъединяване: Dec 2011
|
![]() ![]() Витоша тази сутрин ![]()
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Педалчета.
![]()
![]() |
![]() |
чичка
Дата на присъединяване: Mar 2012
|
![]() Беше приятно
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Ти па си веган.
![]()
![]() |
![]() |
чичка
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2013
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Powder prophet
Дата на присъединяване: Dec 2011
|
![]() ТОМА БЕЛЕВ Е ПОВРЕДИЛ ОРЪДИЯТА! ПОТВАРДЕНО ОТ ПИК, БЛИЦ И КАКА ВЛАДКА КАРОЛКИНА!
![]() |
![]() |
Señor Member
|
![]() Да ви надере Каролев ските дано , база да не ви остане от на Цеко камъните
![]() ![]() Айде стига сте раздували, напълнихте фейса още в 9 със стотици снимки от това Лале. ЕДНА думичка не прочитам тука по същество за снежните условия - колко е къде е каква е , става ли , не става ли. Нека осмислим съществуването на форума...
![]() |
![]() |
|
чичка
|
![]() Цитат:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |