![]() |
||||
|
|
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Apr 2007
|
![]() Здравейте!
Търся си ски, 180см/80кг съм. Търся нещо, като за 70% on и 30% off-piste. Бюджет-разумен. Приемам оферти на ЛС. Лек ден. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Member
Дата на присъединяване: Jan 2010
|
![]() Цитат:
http://skiborsa.com/index.php?action...&listingID=151 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2009
|
![]() аз лично не бих дал 300 лева за тия ски
![]()
![]() |
![]() |
Old-school zeiss
Дата на присъединяване: Feb 2007
|
![]() Имам едни all-mountain Salomon Scream със Salomon 912ti автомати в повече. Метнах им се още преди началото на сезона, но се оказа, че 180 см. ска ми идва малко тегава. Междувременно минах и на съвсем друга комбинация, с правилната дължина и с панти. Иначе Саломоните се държат много приятно, особено на бабунест терен по родните писти. На пудра съм ги изкарвал само за по няколко завоя около пистата, но и там се държат прилично.
Не знам на колко точно сезона са - между два и четири, предполагам. Имат си очуквания и деруги, но нищо сериозно, дето да е пълнено или да иска запълване. В момента са наваксени и наточени след последното каране (общо три за сезона). Търся им 130 кинта. Снимки сега не мога да кача, но ето линк към една обява за същия комплект: http://www.geartrade.com/item/116077 Ако искаш да гледаш - тел. 0888.224.232, Борис |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Old-school zeiss
Дата на присъединяване: Feb 2007
|
![]() Саломоните заминаха при нов стопанин - да си ги кара с кеф!
To Flying Rhino: извинявай, че отклонихме леко темата - дано си си намерил и ти ските... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
bass-тун
|
![]() http://www.head.com/ski/ski.php?regi...eeride&id=2332
За момента се представят добре и ми излязоха към 400 кинта с автомат Tyrolia SL100, което за мен е прилична цена. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Apr 2007
|
![]() Благодаря на всички отзовали се.
Обзаведох се. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Гъди
|
![]() Кажи де кажи?
![]() ![]() Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. |
![]() |
![]() |
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|