![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Функции на темата | Display Modes |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Благодаря за линковете
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
чичка
Дата на присъединяване: Mar 2012
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Благодаря още веднъж за съдействието. Надявам се следващите дни да се натуткам и да намеря нещо, че ме сърбят петите вече за разходки
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
чичка
|
![]() Цитат:
Това отдолу са точните позиции премерени от мен и след това тествани съвсем успешно: Цитат:
https://www.wildsnow.com/11228/mount...ritschi-vipec/ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Много благодаря за полезната информация, която подаваш batAssen.
![]() Принципно работя евжедневно с CAD/CAM софтуер и имам на разположение CNC машини и материали да си направя твърд шаблон. За спорта може и да го направя, но все пак вероятно ще дам на някой с опит да ги монтира. Че и време не остава за всички занимания. За сега се спрях на ION за мен, а за жената още не мога да смогна. Ще ми се да й продам първо старата екипировка, че да си взема малко въздух. ![]() Още веднъж евала за информацията... безценна е ![]() П.П.: Кажи къде и кога да черпя бирите ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Dec 2013
|
![]() ![]() Запоследно променено от sashu : 21-03-2018 в 12:24. Причина: трия |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Уредих се аз със G3 ION 12, а предстои да взема и на жената Vipec 12. Всичко хубаво, ама я дайте съвети за настройката на DIN-а. Има ли нещо специфично, което трябва да съобразя или спрямо преценката ми за килограми и каране да си ги настройвам както пистовите / маркерите?
До сега си карах Барона на 8 до 9 DIN. На 7 ми се е случвало при дроп да отвори нежелано. Висок съм 180, тежа 70кг. и обувката ми е 28,5 /около 325мм/. Имаще разни таблици, ама знам ли за всеки автомат кое е най- рационално. Благодаря предварително. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
чичка
|
![]() https://www.genuineguidegear.com/sit...3-AT2-E001.pdf
Отваряш си файлчето, може би го разпечатваш за по-лесно и отиваш на втора страница. Там е въпросната табличка ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Басии... на 5 ми изглежда много нежно
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ski Bum
|
![]() Вземи си една отверка с теб за теста, за да няма изненади
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Aaaa... отвертката си ми е в раницата, че преди години още като взех Барон-а на маркер го ядох точно същия.
![]() Уийкенда е отделен за разходки и тестове на новите придобивки за мен и жена ми. Ще разЛабвам и натягам по цял ден ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2012
|
![]() Аз на твое място щях да ги настроя на 8. Аз съм 175/ 76 кг, карам на 8, никога не съм имал проблеми с отварянето когато трябва.
Тези неща с малкия дин да не ти станело нещо накрая водят до бедстване в улеи и откачени ски на някой по - агресивен завой. Запоследно променено от i.slavchev : 29-03-2018 в 16:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
чичка
|
![]() И на мен 5 ми се вижда малко. Сигурен ли си, че не си сбъркал нещо, защото обикновено тези таблици са доста точни?
Едит: Според мен си пропуснал точка G. Не знам как караш, но според мен едва ли си категория 1. С други думи си или 6, или 7. Ако имаш нежелани откачания, добавяш 15% - 7+15% ~ 8. Запоследно променено от batAssen : 29-03-2018 в 15:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Прав си... не съм дочел точка G. Като скиор не съм агресор и екстремист, но като ми залепне релето си натискам. Нямам кой знае каква техника на каране понеже наще преди 25 години са ме научили на рало и от тогава се оправям сам
![]() Ще докладвам след 2-3 дни. Поздрави. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Докладна / отчет /:
Първо да благодаря още веднъж на всички Ви за съдействието. Направих вече няколко леки тура с ION-а и за сега DIN-а е нагласен на 6 и нямам оплаквания, но предполагам в силни дни и при по-сериозни карания ще ги засилвам на 7-8. РОДИХ се отново с точковите автомати... ходенето е песен, автомата е много лесен за закопчаване, както и за боравене, също и за каране и подскачане по бабуни и леки дропчета се чувствам много по-добре. Единствена забележка, която ми се случи в по-тежкия сняг последните дни, беше че при леко каране и от натрупан сняг в предниците на автоматите, на единия от тях се беше вдигнало палчето и заключило предницата. Сега постоянно ги наглеждам за такива неволни заключвания. Жената й взех цял комплект /на старо/ ски, панти и колани, като пантите са Vipec 12 от по-старите модели, които имат проблеми с пиновете на предницата. Автоматите са запазени за сега и няма ядове... спрямо ION-а са доста по-трудни за закопчаване / стъпване в предницата, но не са лоши автоматчетата. Смятам че като за лежерна скиорка и малко пантене ще й вършат чудна работа. Хубавото е че не се наложи да предупчвам ските и центъра е едва няколко милиметра напред. Още веднъж благодарности към всички... преоткрих ските отново, а и вече си имам компания по баира ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Sep 2015
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Apr 2015
|
![]() Бързо питане: за recall-a на Кингпина, някой има ли опит за колко време минава цялата процедура ? Че днес ходих до магазина от където ги бях взел и бяха малко, като в “небрано лозе”
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
"чакаме се долу"
Дата на присъединяване: Mar 2010
|
![]() Оставих ги септ/окт по спомен и дойдоха декември с първата им доставка на стока. Ти в кой магазин си ходил?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Apr 2015
|
![]() Adventure shop
|
![]() |
![]() |