Кафето на БАССЕС

Върни се   Кафето на БАССЕС > Общи дискусии

Отговор

Функции на темата Display Modes
Стари 18-07-2017, 15:00     #141
batAssen
чичка

Дата на присъединяване: Mar 2012
Начално

Макроцефалчо,

добре е да се преглеждаш при кардиолог чат-пат. При генетични дефекти като твоите статистически е доста вероятно да имаш проблеми със сърцето. Може да се окаже, че докато се бъзикам с теб и ХОП съм ти спасил живота

Няма нужда да ми благодариш
batAssen Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 18-07-2017, 15:01     #142
Gabberizmo
Member

Дата на присъединяване: Dec 2012
Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отzcezbpm Разгледай мнение
Правилно постъпваш. Приятелите трябва да се защитават дори и да са долни мръсни копелета, които обичат когато никой не ги гледа да пишат мръсотии по стените на тоалетните.
Защо ли си правя труда да разговарям нормално . По-лесно бих убедил слепец да го прочете вместо ти да го направиш.

Понеже виждам че продължаваш с квалификациите искам само да те помоля да споделиш кой форум мислиш да атакуваш след като те баннат и от този. Специално ще се регистрирам за да продължим дискусията и там
Gabberizmo Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 18-07-2017, 15:16     #143
zcezbpm
Member

Дата на присъединяване: Dec 2011
Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отGabberizmo Разгледай мнение
Понеже виждам че продължаваш с квалификациите искам само да те помоля да споделиш кой форум мислиш да атакуваш след като те баннат и от този. Специално ще се регистрирам за да продължим дискусията и там
Ако проследиш дискусията ще видиш че отговарям обратно пропорционално на внушенията, обидите и никого не съм обидил пръв.
Има една такава човешка черта, че помиярите като видят да ритат някого на земята не се удържат и се включват и те. Темата е живо доказателство за думите ми. Обичам ги хора като бат Асенчо, Джимито, Никсито, Стенлито...извинявам се ако съм забравил някого. Мисълта за изгасващата светлинка в очите им ми раздвижва кръвообръщението, защото намирам смисъл в живота си. Това последното е да дам сурова мръвка на глутницата тук.

Какъв приятел си му на Никсито ако не можеш да му кажеш когато се държи като лайно

п.п. Между другото не трябваше да споменаваш краката му. Не знаех. Сега съм една крачка пред него.
zcezbpm Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 18-07-2017, 15:25     #144
zcezbpm
Member

Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отGabberizmo Разгледай мнение
Специално ще се регистрирам за да продължим дискусията и там
Вероятно чисто статистически като погледна участието си във форумите има проблем с общуването, но това е защото общувам с идиоти.
Ако ти пращам линкове ще трябва цяла нощ да не спиш и да четеш. И да не говорим че това ще е храна за идиотите тук които това и чакат, но все пак не мога да се сдържа да пусна с какво бяха първите ми стъпки зимата.

http://forum.xenos-bushcraft.com/viewtopic.php?id=2807
Стари 18-07-2017, 15:36     #145
Gabberizmo
Member

Дата на присъединяване: Dec 2012
Начално

Цитат:
Вероятно чисто статистически като погледна участието си във форумите има проблем с общуването, но това е защото общувам с идиоти.
Ако ти пращам линкове ще трябва цяла нощ да не спиш и да четеш. И да не говорим че това ще е храна за идиотите тук които това и чакат, но все пак не мога да се сдържа да пусна с какво бяха първите ми стъпки зимата.

http://forum.xenos-bushcraft.com/viewtopic.php?id=2807
Според мен като минеш през няколко форума и все идиоти има е редно да потърсиш проблема в теб самия ако ме разбираш
Gabberizmo Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 18-07-2017, 15:46     #146
Ники
Екстремен лифтар

Дата на присъединяване: Aug 2004
Изпрати съобщение чрез ICQ на
Начално

Цитат:

п.п. Между другото не трябваше да споменаваш краката му. Не знаех. Сега съм една крачка пред него.
Каратето си е карате, ама чука си е чук. Стара шлосерска мъдрост.
Стари 18-07-2017, 15:48     #147
zcezbpm
Member

Начално

Тъй като модератора не си върши работата и темата за Ком Емине отиде в ряката може на някой непредубеден да му се прииска да погледне няколко снимки от хубави места. Стотина са на брой.
На идиотите тук, пробвайте да се абстрахирате и се насладете на гледката макар че с тези скопени души това едва ли е възможно.

https://goo.gl/photos/f6mGpRtbns9iMcZE8
Стари 18-07-2017, 15:55     #148
batAssen
чичка

Начално

Ето снимка от една тоалетна, защото мястото ти е там и някой после да пусне водата

Стари 18-07-2017, 16:43     #149
zcezbpm
Member

Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отbatAssen Разгледай мнение
Ето снимка от една тоалетна, защото мястото ти е там и някой после да пусне водата
Майка ти те е родила в този кенеф, Трябвало е просто да дръпне синджира на казанчето и светът щеше да е едно доста по-приятно място за живеене.
Стари 18-07-2017, 17:10     #150
stenly666
СНЕГОЛАЗ

Дата на присъединяване: Feb 2005
Начално

На мен ли така ми се струва или в екипировката ти липсва дилдо.За следващия КЕ не се колебай.Поръчай дискретно от тук https://bezkontrol.com/cat/1/4/otliv...SAAEgK8_PD_BwE
Стари 18-07-2017, 18:50     #151
Latemklof
Member

Дата на присъединяване: Jan 2009
Начално

Цитат:
Очевидно и ти не разбираш от дума и гледам цитираш онова мекере Дидо. Сега се сетих че си от лизачите за модераторски задници в планинарския и ми се изясниха нещата.
Шизо. За твоя голяма изненада, няма как да цитирам някакво мекере от планинарския. Никога не съм имал регистрация там, не съм влизал и не знам по какъв начин са ти духнали под опашката, но вече ми е ясно защо.
Но пък те помня от форума на ПСС-то, и там беше тръгнал по същия път. Добре, че се срина оня форум, иначе да са те подкарали с винкелите вече.

Вярно е, че отговаряш пропорционално. Геометрична прогресия се нарича тая пропорция. Квадратна геометрична.
Явно ходенето ти сам по планината има ефект - всяка година "добавяш" към културата си и интелекта си. Жалко, първите ти пътеписи бяха забавни.

п.п. Единствените цитати бяха от твои изказвания. Някой от теб може и Дидо да се казва.
п.п.п. Много ме кефи, как си правиш труда да разговаряш нормално. Вижда се кое е нормално за теб

Запоследно променено от Latemklof : 18-07-2017 в 18:54.
Latemklof Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 18-07-2017, 18:54     #152
zcezbpm
Member

Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отstenly666 Разгледай мнение
На мен ли така ми се струва или в екипировката ти липсва дилдо.За следващия КЕ не се колебай.Поръчай дискретно от тук https://bezkontrol.com/cat/1/4/otliv...SAAEgK8_PD_BwE
Радвам се, че сподели с мен своя богат опит в това отношение. Пиши другия път на лични щот бат Асен си ревнува кучките и може да те ошамари за това фриволно поведение с други мъже.
Стари 18-07-2017, 19:35     #153
zcezbpm
Member

Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отLatemklof Разгледай мнение
първите ти пътеписи бяха забавни.
Благодаря от сърце!
Стари 18-07-2017, 20:31     #154
batAssen
чичка

Начално

Този пост ще го кръстя "Полюциите на дъртата девица". Паднах след като приятел го сподели с мен

Цитат:
Първоначално изпратено отzcezbpm
...
Изкъпах се и отидохме до магазина. Пазарих пак повече отколкото мога да изям и да нося следващия ден. Като се върнахме , седнахме, хапваме и коуегата ми разправя за странната групичка. Забравих и фейс бук страницата, но това са най-страните сексманияци които съм виждал. Няколко жени и мъже.Само дето мъжете бяха нефелни.
Единия докато се бръсне козята брадичка ми се оплаква, че имал херния, ама го е страх да я оперира, а жената с която е бил предната вечер шушне, че само го хвали, ама не струвал и само викал :
-Леко че имам херния, леко че имам херния.
Единият с херния, другия дебел, третия прекалено дърт за тази работа. Като видяха тези маратонци туристи жениците взеха да се облизват надявайки се на крехко туристическо, но ние не се дадохме. То и нямаше на коя да се предадем . Фрийк шоу някакво беше.
Езика им беше доста вулгарен.Едната имаше малко кученце голямо колкото плъх, което лаеше по всичко. Изчаках да няма никой и му запуших устата с едно кучешко кокалче. Млъкна, ама само докато го изяде. Какво ли е видяла животинката, за да откачи така.
Рабрахте ли - не той гонел жените, а те него. Ама той не им се давал
Стари 18-07-2017, 20:33     #155
Ники
Екстремен лифтар

Начално

Рева
Стари 18-07-2017, 23:35     #156
SStorm
Junior Member

Дата на присъединяване: Jan 2016
Начално

баси темата
SStorm Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 19-07-2017, 01:54     #157
bobber

Дата на присъединяване: Dec 2006
Начално

В бара тая вечер беше спокойно...
bobber Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 19-07-2017, 08:43     #158
ToYaGa
Senior Member

Дата на присъединяване: Jan 2013
Начално

Тъжно, дейба
ToYaGa Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 19-07-2017, 11:11     #159
Brozestian
Senior Member

Дата на присъединяване: Mar 2015
Начално

Зецезебепеме, в крайна сметка колко пъти си го правил К-Е... и колко жени си върнал общо?
Стари 19-07-2017, 11:33     #160
Ники
Екстремен лифтар

Начално

Той сам го прави всяка вечер.

Функции на темата
Display Modes

Правила за писане на мнения
Не можете да публикувате нови теми
Не можете да публикувате отговори
Не можете да прикачате файлове
Не можете да редактирате публикациите си

BB code is включен
емотиконите са включени
[IMG] код е включен
HTML кода е изключен
Прескачане на форум

Всички времена са по Гринуич +2. Времето сега е 20:28.