![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Функции на темата | Display Modes |
![]() |
![]() |
чичка
Дата на присъединяване: Mar 2012
|
![]() Макроцефалчо,
добре е да се преглеждаш при кардиолог чат-пат. При генетични дефекти като твоите статистически е доста вероятно да имаш проблеми със сърцето. Може да се окаже, че докато се бъзикам с теб и ХОП съм ти спасил живота ![]() ![]() ![]() Няма нужда да ми благодариш ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Member
Дата на присъединяване: Dec 2012
|
![]() Цитат:
Понеже виждам че продължаваш с квалификациите искам само да те помоля да споделиш кой форум мислиш да атакуваш след като те баннат и от този. Специално ще се регистрирам за да продължим дискусията и там ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Member
Дата на присъединяване: Dec 2011
|
![]() Цитат:
Има една такава човешка черта, че помиярите като видят да ритат някого на земята не се удържат и се включват и те. Темата е живо доказателство за думите ми. Обичам ги хора като бат Асенчо, Джимито, Никсито, Стенлито...извинявам се ако съм забравил някого. ![]() ![]() ![]() ![]() Какъв приятел си му на Никсито ако не можеш да му кажеш когато се държи като лайно ![]() п.п. Между другото не трябваше да споменаваш краката му. Не знаех. Сега съм една крачка пред него. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Member
|
![]() Цитат:
Ако ти пращам линкове ще трябва цяла нощ да не спиш и да четеш. И да не говорим че това ще е храна за идиотите тук които това и чакат, но все пак не мога да се сдържа да пусна с какво бяха първите ми стъпки зимата. ![]() http://forum.xenos-bushcraft.com/viewtopic.php?id=2807 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Member
Дата на присъединяване: Dec 2012
|
![]() Цитат:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Екстремен лифтар
|
![]() Цитат:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Member
|
![]() Тъй като модератора не си върши работата и темата за Ком Емине отиде в ряката може на някой непредубеден да му се прииска да погледне няколко снимки от хубави места. Стотина са на брой.
![]() На идиотите тук, пробвайте да се абстрахирате и се насладете на гледката макар че с тези скопени души това едва ли е възможно. https://goo.gl/photos/f6mGpRtbns9iMcZE8 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
чичка
|
![]() Ето снимка от една тоалетна, защото мястото ти е там и някой после да пусне водата
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
СНЕГОЛАЗ
Дата на присъединяване: Feb 2005
|
![]() На мен ли така ми се струва или в екипировката ти липсва дилдо.За следващия КЕ не се колебай.Поръчай дискретно от тук https://bezkontrol.com/cat/1/4/otliv...SAAEgK8_PD_BwE
![]() |
![]() |
|
Member
Дата на присъединяване: Jan 2009
|
![]() Цитат:
Но пък те помня от форума на ПСС-то, и там беше тръгнал по същия път. Добре, че се срина оня форум, иначе да са те подкарали с винкелите вече. Вярно е, че отговаряш пропорционално. Геометрична прогресия се нарича тая пропорция. Квадратна геометрична. Явно ходенето ти сам по планината има ефект - всяка година "добавяш" към културата си и интелекта си. Жалко, първите ти пътеписи бяха забавни. п.п. Единствените цитати бяха от твои изказвания. Някой от теб може и Дидо да се казва. п.п.п. Много ме кефи, как си правиш труда да разговаряш нормално. Вижда се кое е нормално за теб ![]()
Ескимосите имат над хиляда думи за "сняг", около 500 за "жълт" и стотина забранителни заповедни форми на глагола "ям". Запоследно променено от Latemklof : 18-07-2017 в 18:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Member
|
![]() Цитат:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
чичка
|
![]() Този пост ще го кръстя "Полюциите на дъртата девица". Паднах след като приятел го сподели с мен
![]() ![]() ![]() Цитат:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Рева
![]()
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Jan 2016
|
![]() баси темата
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() В бара тая вечер беше спокойно...
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2013
|
![]() Тъжно, дейба
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2015
|
![]() Зецезебепеме, в крайна сметка колко пъти си го правил К-Е... и колко жени си върнал общо?
![]()
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Той сам го прави всяка вечер.
![]()
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|