![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Функции на темата | Display Modes |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Момчета много е тихо тука? Който от вас и да го е сторил - обещавам да му нося ски списания в затвора
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() А да ми носиш ските до Черни? Сделка?
![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]()
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Señor Member
|
![]() Въх...
![]() ![]() ![]() ЗЦЕ да ти предложа няколко 'по-така' маршрута за дълги ходения по истински планини искаш ли? Поне да има полза от цялата помия, която изля тука..
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() И мъжка компания(крехко тристическо) му предложи. А и един евнух за цвят. Че нали той жените ги отхвърля...
![]()
![]() |
![]() |
Комплексар
Дата на присъединяване: Mar 2010
|
![]() Беров, защо развали темата с един тъп въпрос? Човекът си е направил труда да опише доста неща, абсолютно по планинарски, с добри намерения. Каква реклама, какви пет лева? Не мога да повярвам за какви глупости се псувате и настройвате едни срещу други? Ебати проблема, че темата няма общо със ските
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Señor Member
|
![]() аа не така Кофе, ако имаш нерви, изчети цялата тема. Аз просто споделих, с най-добри намерения, че въпросната чешма си тече. Оттам нататък какво и как отключи лудостта на този човек, не знам. Може и да има полезна информация в постовете на този индивид, но с това отвратително поведение и език, няма място нито тука, нито в никой друг планинарски форум. Да си пише и да си ходи, но защо влиза тук и псува и обижда?
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
И аз не разбирам какво нередно има темата да е тук? И реално по темата не сте писали нито един градивен коментар. За сметка на това явно познавате "zcezbpm" от другите форуми и ми се струва, че умишлено някои го провокирате. Не оправдавам по никакъв начин нито него нито останалите за глупостите, които се изписаха тук, но е извратено да видиш слабост у някого и да се наслаждаваш да я подклаждаш и наблюдаваш.
![]() |
![]() |
![]() |
|
Комплексар
Дата на присъединяване: Mar 2010
|
![]() Цитат:
Изпратено от моят SM-A320FL с помощта на Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Кофе, като искаш да научиш нещо за Ком-Емине и за планината си има начини - да ти ги обяснявам ли или ги знаеш?
![]() Аз лично имам проблем, когато някой пише глупости тук (в което не знам ти какво планинарска информация видя ценна) и имам още по-голям проблем когато някой псува приятелите ми (в случая тръгна от Митко, който просто даде инфо за една чешма). Примерно вчера двама бегачи ми обясняваха колко калъфско било състезанието, което ти спечели наскоро - и аз им казах просто и ясно - да се шибат. Не очаквам обратното отношение от теб, нито ми пречи, че ми казваш изрод - но за въпросния дебил да ми съпеш сол на главата - забрави...
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Jan 2016
|
![]() Който иска да научи нещо за КЕ има доста по-интелигентни начини от сканирани тетрадки, какъв салам ял и къде ср*л. Една и съща информация я преписва и препраща към всички форуми в България, от планина-епсилон, бушкрафт, бассес и т.н. Само в бг-мама не е пуснал тема, може би и там има.. Търсим известност, добрият самарянин, или големикус комплексикус ? Какво е това псуване, майки, бащи и т.н.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Sep 2006
|
![]() дЕЕБИШ пак се размина форумния бой. САМО ЛЕВСКИ
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
наХазматизиран
Дата на присъединяване: Jun 2005
|
![]() Нищо не е забравено .. Нищо не е простено !!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]()
![]() |
![]() |
Señor Member
|
![]() да не е пресъхнала някоя чешма някъде?
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Направо им врътнаха кранчето
![]()
![]() |
![]() |
СНЕГОЛАЗ
Дата на присъединяване: Feb 2005
|
![]() По скоро -им пуснаха казанчето...
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Apr 2009
|
![]() не че нещо, ма кой преби човека:
http://dnes.dir.bg/news/internet-pob...-26099899?nt=4 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Member
Дата на присъединяване: Dec 2011
|
![]() Цитат:
![]() Иначе Ком-Емине съм го правил един път бавно на палатки през 2013 http://zcezbpm.blogspot.bg/2013/09/2013_192.html Един път по-бързо със спане в хижи и аварийно в гората във фолиото през 2015. Това е и пътеписът с важните подробни данни и водната карта за гпс. http://zcezbpm.blogspot.bg/2015/ и последния път преди двайсетина дена не завърших заради контузия. https://www.facebook.com/ZCEZBPM/med...6280554&type=3 Това бяха плановете като най-равномерно разпределен беше план Д и мислех да карам по него. https://goo.gl/photos/Q437fVGMKJ282kzNA Запоследно променено от zcezbpm : 22-07-2017 в 13:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|