![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
ските са скъп спорт!
Дата на присъединяване: Nov 2004
|
![]() на някои от вас може би ще ви е интересно как се грижат за клиентите в тукашните "екстремни" магазини.
в тукашния най-голям магазин за екипировка (обслужващ 1.2 милиона град от които половината поне малко или много са в планините всяка седмица) предлага два пъти в седмицата свободно катерене по тяхната стена, която иначе се ползва от тези купуващи екипировка. имат си персонал, набор цвички и седла и общо взето гледат да зарибяват, дори и да не си купиш нищо. от няколко седмици ходим там за да преодолеем на детето страха от височината (или да го затвърдим солидно, не знам още) и малко или много амбианса на мястото е такъв: самата стена, ако решите да правите нещо подобно във вашия магазин: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Нещо подобно ама от швабско - едно видео от преди отркиравенето на най-големия такъв магазин в Мюнхен. Ако нямате поне няколко свободни часа по-добре не влизайте вътре. Общо взето може да се пробва всякаква екипировка в що годе "реални" условия. височинна/ледена камера, басейн за канута/каяци, дъжд-стая
![]() гледах го без звук, така че не знам какво бърборят, но най добре прескачайте интервютата.
![]() |
![]() |
|
СНЕГОЛАЗ
Дата на присъединяване: Feb 2005
|
![]() Цитат:
![]() |
![]() |
![]() |
Member
|
![]() Walltopia имат много хубави представители по света.
Аз лично бях очарован от мащата и коректноста им. Запознах се с тях на едно лятно експо в САЩ и много мило ми стана като разбрах че са Българи. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
СНЕГОЛАЗ
|
![]() Аз също им се кефя,че нещата им се получават
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2009
|
![]() Цитат:
![]() Тогава много се впечатлих, че има кадърни хора, които са успели да наложат българска марка. За жалост истината за Walltopia е съвсем друга, но това си е за друга тема. Ако имате познат, който работи там, ще си промените мнението може би. Иначе и тук в Стената има подобна стена, с 4 хватки, колкото да пробваш еспадрилата дали държи ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2003
|
![]() Цитат:
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Да ти кажа, като знам колко струват тези стени спрямо размерите на българския пазар, си е направо яко
![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Ти кво - искаш да кажеш, че знаеш размера на българския пазар ли
![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Мисля, че стана ясно какво искам да кажа...
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Ами тогава аз искам да кажа, че 4 хватки на фона на България е нищо....
![]() Иначе f2f това със стените в магазините е добре, но едва ли е най-великото нещо на света (предвид и немския магазин). И в БГ се правят много яки неща (даже по-яки от разни измислени камери) и ще се правят, на които отвън цъкат с език ![]()
. Запоследно променено от dimitard : 26-09-2012 в 19:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
ските са скъп спорт!
Дата на присъединяване: Nov 2004
|
![]() Цитат:
сори, не исках да излезе все едно казвам, че в бг не правят нищо. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Гъди
|
![]() 19 часа мина..
Аз лично смятам че бизнеса там, в кризисна обстановка , по гъвкавите, правят така че да не фалират, да се задържат на пазара, да са първи с такива идеи които аз не ги виждам в България или ако ги има са малко. Примерно ме накефи оня дето направи автомат за пускане на червеи за риболов. От хладилника и започват да мърдат. 24 часа работи, който е риболовец знае за какво става въпрос. Ей сега гледах един български филм от последните, и какво пак установих?! Има всичко, камера, много добри актьори, мизансцен ![]() Гледайте този филм за да видите за какво става въпрос когато има акъли.. Код:
http://www.zamunda.net/details.php?id=324123
![]() ![]() Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. Запоследно променено от gydi : 26-09-2012 в 22:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
СНЕГОЛАЗ
|
![]() Цитат:
![]() ![]() Между другото за една добра компания мнението на бачкьора не е фактор с който се съобразяват при определяне на рейтингЪт И,но това е друга тема.Та мен ме кефят.... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
СНЕГОЛАЗ
|
![]() Още една компания която е в челната двойка в света ,да не кажа,че е 1ва.
Не е свързана със ски,но пък приема на 8Hz ![]() http://www.acom-bg.com/home.html
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
Изказването ми беше преувеличено, ако не стана ясно. Идеята ми е, че за размера на нашия пазар в сравнение с този на Канада и Германия, положението е такова. Те имат 10м стена в магазина, ние имаме 10м стена на Витоша ... Просто фирмите тук не могат да си позволят такова съоръжение в магазин. Много заядливи бе хора. По-спокойно ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
СНЕГОЛАЗ
|
![]() Ми есен бе,кво искаш?
![]() ![]()
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|