![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Pray For Snow
|
![]() +1
![]() |
![]() |
ние сме ора естете
|
![]() Пичове извинете ме,ама +1 какво ще рече
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
СНЕГОЛАЗ
Дата на присъединяване: Feb 2005
|
![]() Цитат:
![]() ![]() ![]() Ники напълно те разбирам ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2009
|
![]() Кое визираш Стенли? Имаш ли предложение?
Да се примирим и да чакаме... Най-културно те попитах - кой е алтернативата? От думите ти си мисля, че е проектът на Витоша ски?
And LIBERTY for all.. ![]() Запоследно променено от daangel : 05-01-2012 в 19:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() Много е модерно строителството на ски курорти:
![]() Цитат:
![]() Запоследно променено от bobber : 05-01-2012 в 19:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
СНЕГОЛАЗ
|
![]() Предложение имам - шут даун на компа и войводите с винкелите по леглата .Едва ли някой има нужда от тях
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Dec 2011
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
Опитай с твоя компютър, ама направи дълбок рестарт... Съжалявам, но си мисля, че си поредния защитник на Цеко, който няма предложение, който не дава алтернатива, а просто черни всички, които мислят иначе... Веднъж Ники (не се заяждам) каза, че сте мнозинство, но ми се струва, че за съжаление мнозинството ви е само в парламента... А там знаем, че решенията в "името на хората" се броят на пръсти... От известно време се налага да се извинявам преди да кажа нещо, но смятам, че срещу Витоша се действа с винкел - защо ние да не грабнем по един и да ударим по тези чутовно празни глави... И не разбирай винкела като насилие, но нежната революция на Желю Желев така и не сработи...
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Питаш ли ме?
Дали сме мнозинство? Еми тръгнете да спирате строителството на новите лифтове и ще разберем ![]()
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
Мнозинството в България обикновено са тези, които скланят глава - робски манталитет и много нихилизъм - в този аспект си много прав - мнозинство сте!
And LIBERTY for all.. ![]() Запоследно променено от daangel : 05-01-2012 в 20:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Pray For Snow
|
![]() Тук вече си много прав. Бате хората не ги *** кво ще стане с Витоша. Те няма кво да ядат, боли ги за Витоша. Тука ни грабят с цените на дизела и бензина и видяхте колко малко хора излезнаха на протест, кво да говорим повече............
А и тука квото и да си говорите и да се псувате и дане се псувате, на Витоша ще стане к'вото са си решили. Там играят големи пари, банки манки, риби и т.н.
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
![]() |
![]() |
![]() |
|
СНЕГОЛАЗ
|
![]() Цитат:
![]()
![]() Запоследно променено от stenly666 : 05-01-2012 в 21:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Pray For Snow
|
![]() Защо пишеш в темата за Витоша след като не ти пука?
![]() ![]()
![]() 2014-2015/15, 2015-2016/7, 2016-2017/8 Запоследно променено от hwarang : 05-01-2012 в 21:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2010
|
![]() Цитат:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
СНЕГОЛАЗ
|
![]() Чакам и третия да се обозначи.
Бате ако излезеш от анонимност мога да ти отговоря лично на въпроса,а дори и дане излезеш пак мога да ти отговоря лично на въпроса.И ако не поднесеш подобаващо извинение ще го направя. Капеле сори .....
![]() |
![]() |
Pray For Snow
|
![]() Ще си наема охрана от утре, че ...... не се знае
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() п.с. тва за жената остава, че ми стана интересно ![]()
![]() 2014-2015/15, 2015-2016/7, 2016-2017/8 Запоследно променено от hwarang : 05-01-2012 в 21:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
Какво правиш тук тогава? За какво пишеш? Може и никой да не ми обръща внимание, но след няколко успешни поста тук-там, за 60 минути, се подписаха около 100 човека в подписката на фор дъ нейчър... И те ще станат повече... Така, че легни рано, завий се и сънувай приятни сънища - нови лифтове, и как Цеко те милва нежно по главата, после те качва на хели-то и... долу те глобява... Лека нощ! Още една дума - ЕГОИЗЪМ!!! ВИСША ФОРМА!!!
And LIBERTY for all.. ![]() Запоследно променено от daangel : 05-01-2012 в 21:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2010
|
![]() обозначавам се и аз, ако това е целта и за статистиката.
номер 3 или....? бтв, хели или хелий не разбрах в суматохата?
![]() |
![]() |
|
ние сме ора естете
|
![]() Цитат:
![]() ![]() ![]() ![]() Евала. Ти си гоуем. Като не ти пука какво ще става с Витоша,чий го дириш тука в тая тема бро. Залагаш на хели-то,ок-ама има и простосмъртни,които немат кинти за хели-та,за това ги е грижа Витоша да НЕ става като чалгарското Ебанско..................................... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|