![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
![]() 2. Евалата Дачков, евалата Боби - за тия каменни реки дето ми ги показа! ![]() 3. Лудницата на Витоша продължава - няма такъв кеф.... ![]() ![]() ![]() 4.Предложението от таксиметровото шофьорче (и той скиорче) дето ни качи няколко пъти нагоре е на "На Цеко да му изсъхнат ташаците" - засега не ми остава нищо друго освен да се присъединя!
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Dec 2011
|
![]() Утре ще бачка ли 66!? ... добре че днеска ме домързя да стана
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
heli mini ski bum
|
![]() Я бачка , я не. Тоя хомо днеска не ни качи сутринта оти немало места , а на драгалевци качил още 20-тина човека. Пълен чобан.Който ходи поне 20 мин. по рано, че не се знае.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Тоя беше уникален идиот - не ви качи на празен рейс, а горе на драгалевци спря да качи ченгетата иначе и там народа щеше да увисне. После потроши рейса, а накрая каза че му е гръмнало окачването преди Романски и тръгна надолу, а до горе стигаше без проблем....
![]() |
![]() |
heli mini ski bum
|
![]() Местата били заети , тва му беше довода
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() освен да пазариме некоя маршрутка да ни качва... или такси
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Dec 2010
|
![]() БлагодАрим на фрееридерите днеска,че бяха помислили за мене и не бяха барали шофИорско ляво от Лалето от горе до доле и имаше свежа кокичка,която е много полезна за музеите като мене,да си спомнят за едно време как са се рили в същите тези местенца!И така няколко пъти си спомних
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
лавинобутащ тревошмъркач
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2009
|
![]() utre ceko she pusne lifta ........
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Oct 2010
|
![]() Аз лично не бих си купувал повече карта за съоръженията на Витоша. Причината - Цеко не ме кефи и не искам да го финансирам.
За всички, които очакват с нетърпение да пуснат лифтовете, за да разцепват - помислете преди да си купите карта къде отиват парите ви и какво се случва с тях... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2010
|
![]() ще пуска днес? предполагам, защото от снощи и Плевнелиев се кипри в Халти
![]() Всъщност няма да пусне нищо, преди поправките да се гласуват и публикуват в Държавен вестник.
"The Future is unwritten. The pen is in our hands." ![]() Joe Strummer 21 August 1952 22 December 2002 Запоследно променено от tablatabla : 13-02-2012 в 07:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() Е нали просеките не бяха почистени и е опасно лифтовете да работят така, мама им д.....а и лъжливите гадове!
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Feb 2010
|
![]() Във връзка с това дали ще плащаме карти на Витоша (рано или късно), положението е доста кофти, щото до колкото знам 40% от Боро е негово, 200% от банско и не знам си кво си. Ако бъркам може да ме поправите. Така че на този въпрос отоговра е ... дет се вика ако не искаш да им даваш пари на тия, карай в чужбина или пеша нагоре...
Е има и някоя и друга пистичка тук таме, дето е а не разни полу-цековки и т.н. То май и данъци не си струва да плащаме като цяло... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2008
|
![]() Може и да става нещо, поне при мен не работи нито една от камерите на "Витоша Ски" .
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Dec 2011
|
![]() Не знам, дали има тема и затова, ще пиша тук.
Вчера - 12.02, на спускане по Лалето някъде ми е останал по пътя върха на щеката. Ако случайно някой го е видял, може да пише. http://www.google.bg/imgres?q=dynafi...:0&tx=98&ty=44 Ще има почерпка. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Sep 2006
|
![]() Витоша ски си спряха камерите. Дали не развъртат Лале ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Feb 2010
|
![]() чух че ще строят кабинка голи връх -мусала - бъндерияка поляна... (за олипмиада се готвим)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2003
|
![]() Цитат:
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Sep 2006
|
![]() Аз не бих се отказал от лифт този сезон, ако ще и Сатаната да го държи. По-скоро бих си направил шапка Цеко Минев е милиционерска пача и с нея да си карам на кабината.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
децка градина, витоша, караница, ски, сняг, условия |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|