![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Може и сам да се пипаш.
![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2013
|
![]() Много много вятър, нагоре почти всичко е издухано. В гората вече има що-годе прилична основа. На фона на предишните години направо супер.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Apr 2015
|
![]() ![]() Запоследно променено от veselinbr : 20-01-2017 в 17:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Apr 2015
|
![]() Днес на Боро, беше фантастично! От М2 с катерене към М3 имаше за всички. Естествено, на много хора не им пука за обстановката и си караха по Лавината, ама нали са безсмъртни...
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Pray For Snow
|
![]() Пистите са чук сутрин
![]() ![]() ![]() ![]() Прогнозата за днес и утре е пълен фейл. Снежинка няма до момента.
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2014
|
![]() прогнозата е за тая вечер и утре, така че още не е дошло (само чука на вратата
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
манекен
Дата на присъединяване: Feb 2008
|
![]() прогнозата няма да се случи - има един човек, дето като е в бг и не вали /нямам нищо против него, а и не се познаваме лично за да имам впечатления за него/...практиката го доказва обаче - когато беше в Турция се продъни да вали, а когато се върна прогнозите не се случиха /с изключение на една, която вече беше набрала скорост и нямаше как да не се реализира/... много тъжно
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Señor Member
|
![]() Цитат:
А 'прогнозата' е средиземноморски циклон, преминаващ над Гърция, ако очаквате да вали сняг в Боровец при такава метеорологична ситуация, ще си чакате до април месец. Образовайте се малко, тази 'игра' дето си мислите че играете си има ясни правила и закономерности.
![]() |
![]() |
![]() |
|
манекен
|
![]() ще се изразя по същия, като теб начин - пич, някъде да видя своето име? да видя забележки от моя страна относно присъствието ти във форума, басес, планината и тн.? аз лично не съм писал подобни неща - за справка мненията ми седят, можеш да си ги препрочетеш отново...просто направих констатация за нещо, което съм забелязал, бе да те обиждам или обвинявам /както и да споменавам името ти/...относно прекарването на достатъчно време в планината и каране - въпреки, че ходя и карам поне по три пъти седмично, винаги има място и желание за повече
![]() п.с. няма никакъв проблем и да се запознаем лично в планината и да покараме заедно, без обиди или лоши чувства - след като имаме толкова много общи приятели, все готини хора, надали сме толкова кофти личности ![]() Цитат:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2007
|
![]() ама Митак споко моля те, малко се реагира излишно, гледам и доста други теми, все обиди, нападки, нещо мерене, делене.. кой колко...
а зимата е чук, кво не ви е ![]()
![]() |
![]() |
|
Екстремен лифтар
|
![]() Цитат:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Ти пък какво се правиш на ощипан? Време е да спрете с тая простотия.
![]() |
![]() |
|
манекен
|
![]() Цитат:
п.с. то и при мен е така като ходя да карам в чужбина - когато замина за Франция или Австрия там не пада снежинка, като съм тук обаче се продънва да вали там - и въпреки това не се притеснявам, че става така, а просто си се примирявам със ситуацията ![]() Запоследно променено от zenk : 25-01-2017 в 09:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Feb 2009
|
![]() Факт е и, че когато е в България също вали. Факт е, че по наблюденията ми за последните 3 години пребиваването на който и да е човек в която и да е държава няма нищо общо със снеговалежите(освен, ако някой, който се мисли за толкова важен, че влияе на годишните времена не вземе да ме обори сега). Факт е и че тази "шега" се изтърка много малко след като беше започната.
Факт е и че темата е за боровец, та някой ще сподели ли през седмицата има ли някакво чакане на Ястребец, че идния понеделник се чудя къде да развъртя.
![]() |
![]() |
Señor Member
|
![]() Е да де, в най-снежния и студен януари от 2012-та насам, пак се намират хора, които да мрънкат, че "нямало сняг", и чакат "циклона" да им се извали на едната писта, на която да свикнали да ходят..
![]() |
![]() |
|
манекен
|
![]() Цитат:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
"чакаме се долу"
Дата на присъединяване: Mar 2010
|
![]() Не си хабете думите...и малките деца знаят, че снеговалежа зависи от на Ники ДИЕЛ-а.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Pray For Snow
|
![]() няма никакво чакане, сега съм там и се. Пускаш и веднага се качваш. Сутрин е по-добре малко.
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Верно ли е, че горе на Маркуджиците се е изровило и са се показали камъните?
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|