![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Функции на темата | Display Modes |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() То сега като ударих една вакса и я ициклих и малко ги позаравних
![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Feb 2010
|
![]() Майкоууу
![]() ![]()
"There are only three sports: bullfighting, motor racing, and mountaineering; all the rest are merely games" Ernest Hemingway 15.01.23/.. . .. 23=,,/6+,,,,/321E; 30.11.21/03.05. 22=19/14+14700/1438(289Е)+330+82; 05.12.20/09.05.21=35/12+27930m/470; 26.12.19/21.06.20=29/6+22850m/231; 15.12.18/08.05.19=26/19+20 630/338(285E); 28.11.17/08.04.18=9/33+23 275 20.11.16/09.04.17=16/38+29500;19.12.15/17.04.16 =11/25+20 620;03.01.15/14.05.15=17/33+23000; 11.12.13/11.05.14=8/29; 08.12.12/08.05.13 = 2/23; 10.12.11/17.06.12 = 7/30; 12.12.10/18.05.11 =10/>30 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
kele6
Дата на присъединяване: Feb 2005
|
![]() Аз да питам знае ли някой къде ремонтират снегоходки
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Apr 2013
|
![]() Здравейте,
Без особено голямо притеснение ( а то си е нужно в случая!), искам да споделя с вас, че преди няколко дни открих, че мога да си вадя чорапа на обувката Nordica Focus DX 290/305 (>10 г.), т.е. и да го пера ![]() Та искам да попитам има ли специална технология на прането на чорапа на ски обувка? (пералня, ръчно...температура на водата и т.н.) И на каква степен на закопчаването е добре да "зазимя" обувките? (Обикновено ги оставям на по-хлабавите степени, но май пластмасата май вече е започнала да сдава багажа и самите обувки са се разширили...) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Пералня на 30 градуса, без центрофуга. Обувките се съхраняват затегнати на макс.
Има голяма вероятност този стар чорап да се разпадне след прането, ама опитай.
![]() |
![]() |
чичка
Дата на присъединяване: Mar 2012
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Aug 2006
|
![]() Това за всички чорапи ли важи ? Или за тия, които се изпичат е друга процедурата (за Full Tilt специално се интересувам) ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
чичка
Дата на присъединяване: Mar 2012
|
![]() Ето какво казват Intuition:
https://intuitionliners.com/frequently-asked-questions/ Цитат:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Важно уточнение. Аз лично ползвам Пурлан за вълна. С него си пера и дрехите с мембрана. В него няма избелващи и други вредни съставки. Пере прекрасно на 30 градуса и мирише разкошно. Всички препарати за мембрани съм ги отрекал преди години. Те само плакнат и се пенят, без да изпират петната. Петна от масло и грес от лифтовете третирам със същият препарат с четка преди прането.
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Apr 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Гъди
|
![]() Някой използва ли този препарат? http://myshop.bg/bio-techen-preparat-za-cportno-obleklo
![]() ![]() Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Екстремен лифтар
|
![]() Цитат:
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Sep 2003
|
![]() Цитат:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Гъди
|
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
CEO of Shred
|
![]() Обувките, че трябва да са затворени - ясно, за да останат с формата на обувка. Но защо натегнати до край?! Това ми звучи също толкова зле, като да останат отворени...
Като стана дума за препарати: От 2 месеца пера с Nikwax Tech Wash + TX.Direct Wash In (което е DWR-а). Взех ги на някаква промоция от Aux Vieux Campeur в Париж за смешната сума от 7 евро. Миещият препарат според мен мие доста добре. Якето не беше прано изобщо 1 година и беше станало доста мърляво - изми се съвсем добре. DWR-ът е що годе ОК. Отбелязвам - не е спрей, а вариантът, който се изпира. След това якето го въртя в сушилнята на топло. Веднага след това отблъсква водата като силово поле. След 1 месец вече се е поизносил и след още няколко седмици трябва пак... Някакъв съвет по въпроса с тия DWR-и?
![]() |
![]() |
Дръвен ШОП
Дата на присъединяване: Sep 2008
|
![]() Keep doing it.
Както Ники по-горе отбеляза - след първото изпиране влизаш в месечен цикъл пране-импрегниране в активния сезон. За някои типове импрегнанти съветват третиране и с ютия за активиране или подобряване на DWR покритието. За съжаление не помня за кои точно беше.
Зехте ли си ДОЗАТА планина? ЕНЦИКЛОПЕДИЯ за ЕКИПИРОВКАТА за туризъм. 1. TLT Speed Radical, Maestrale, Saint, Alpinist High Traction, LEKI, ATK, Giro, Oakley Crowbar Mx, Camp, BD. 2. Montane, Mountain Hardwear, Icebreaker, Smartwool, Ortovox, Darn Tough, Super.Natural, Devold, Mammut, CMP. 3. Tracker 2, Stealth 260 Carbon, Avi Tech D-handle 4. Sony Alpha NEX-3NL. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Това с ютията и аз съм го чел, но никога не съм смеел да го прилагам.
Жената каза, че не може, значи не може. ![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Sep 2003
|
![]() аз съм го правил и с ютия и със сушилня. Идеални стават. Ама наистина с каквото и да переш и да импрегнираш никога не става като оригиналното импрегниране....
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Гъди
|
![]() Искам да питам, импрегнатора който е за пералня заедно с перилния препарат ли се слага или се правят 2 цикъла на пералнята последователно ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2012
|
![]() На тези, които съм ползвал пише, че се слага в отделението за омекотители, белина и подобни. И не съм забелязал някакъв ефект освен допълнителна миризма.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|