![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
ските са скъп спорт!
Дата на присъединяване: Nov 2004
|
![]() случайно попаднах на този "сериал", горките хорица които го гледат...
интересно обаче е анти-еколожката пропаганда, която бурно действа по тед-търнърската телевизия още от 2008-а насам. не се изненадвам, че има толкова много хора с мнение като Ники и Холмс и тем подобни... забравили сте кво значи да ви промиват мозъците, явно... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Никой не ни ги промива. Моето си е лично мнение...на овца явно както се изрази някой. Явно да не си еколог е овчо.
Я у лево. Еколозите в Освиенцим. Всички на влака и там.
![]() |
![]() |
nothing to be proud of
Дата на присъединяване: Oct 2009
|
![]() Да не си еколог може да е овчо или говеждо, а може и да не е,ама да се дървиш и да се палиш по този вдетенен начин като стигнеш 45 лазарника определено е гейско.
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Еми покрай педали и ти ще станеш педал. Нема начин.
![]() |
![]() |
nothing to be proud of
Дата на присъединяване: Oct 2009
|
![]() Enjoy it...
![]()
![]() |
![]() |
ските са скъп спорт!
|
![]() още малко пропаганда
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2007
|
![]() Абе Пич!
Че ти там в новата ти родина пропагандата е издигната в култ бе приятел!!! Твоя мозък(ако изобщо може да го наречем така)е видел толкова миене че Гъобелс ще се изззпраззни в гроба!!! Те тая картинка дето я вадиш е от града наи-голем замърсител в света Форт Макмъри!!! При вас там в Алберта екология е забранена дума бе идиот!!! А си тръгнал да ми държиш сметка за 50 декара гора? Лошото е че повечето в тоя форум са объркани кат тоя заспал канук!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() А на мен снимката (чисто като фотография) много ми харесва
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Дръвен ШОП
Дата на присъединяване: Sep 2008
|
![]() Цитат:
Дишай спокойно - твоите 50 декара гора ше ги шитнеш прескъпо. И ще спиш спокойно. Не е важно какво ще става след това. ![]() Историята познава подобни случки. Земи прочети на Асен Христофоров новото прясно издание Том I. И остави емоциите - пречат.
Зехте ли си ДОЗАТА планина? ЕНЦИКЛОПЕДИЯ за ЕКИПИРОВКАТА за туризъм. 1. TLT Speed Radical, Maestrale, Saint, Alpinist High Traction, LEKI, ATK, Giro, Oakley Crowbar Mx, Camp, BD. 2. Montane, Mountain Hardwear, Icebreaker, Smartwool, Ortovox, Darn Tough, Super.Natural, Devold, Mammut, CMP. 3. Tracker 2, Stealth 260 Carbon, Avi Tech D-handle 4. Sony Alpha NEX-3NL. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2007
|
![]() Цитат:
Въобще не ми дреме,нито се връзвам! Просто си изказвам мнението и тва е!!! Немем никви лоши чуства към които и да било! Аз съм убеден че квото и да праите нема ефект!Пистите ще станат рано или късно! Аз неща писти!Немам и имоти да продавам! Просто мисля че не гледате реално и правилно на нещата! И не мисля че използвам по-груб и изрази от некои от вас! Та така дишаите споко... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Member
Дата на присъединяване: Jan 2009
|
![]() Цитат:
Това ако не са емоци. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Гъди
|
![]() А ти за какво живееш?! Какъв е смисъла на твоя живот?
![]() ![]() Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Señor Member
|
![]() Цитат:
![]() |
![]() |
![]() |
|
Гъди
|
![]() Цитат:
![]() ![]() Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ските са скъп спорт!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Гъди
|
![]() Сега вий си мислите че всички сме умни. Ми дайте малко коментар поне превод.
Сега си гледах един филм дето по моята ценностна система е много истински но няма да го коментирам защото едно време ме наплюха че се интересувах какви филми и музика харесвате и ми казаха че тука си говорим само за ски из горите а не сме общество и да го духам. Приемам правилата и се старая да ги спазвам. Та между другото показаха във филма, а и аз имах досег до това нещо преди години когато правех софтуер в тази област че цели градове, супермаркети, хотели и други офиси са нацъкани с много ГоПро за да се следи персонала. Да не си мислите че парите за разработката на тази перфектна камера идват от вас?! ![]()
![]() ![]() Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. Запоследно променено от gydi : 04-02-2013 в 23:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|