![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Функции на темата | Display Modes |
|
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Dec 2012
|
![]() Здравейте,
Продавам чисто нови автомати ATOMIC STH2 DIN16 със стопери 130 мм, модел 2013/14 година. Цена 450 лв. Може да видите още снимки тук: http://olx.bg/ski-avtomati-atomic-st...c130-i58592958 Контакти: +359898770962 - Нико Skype: nikogeorg |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
|
![]() Нова цена 410 лв.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
|
![]() Up!
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
|
![]() 390 лв.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Не го приемай като заяждане. В склада на Саломон при Краси този автомат е 290 лв.
![]()
![]() |
![]() |
манекен
Дата на присъединяване: Feb 2008
|
![]() автоматите в склада на саломон не са същите, а sth - разликата между двата модела е огромна - тези от обявата са със друга предница и задница, който имат система за обиране на вибрациите и стават за ползване с всякакъв вид комбинирани обувки. автоматите са невероятни, без аналогия на пазара и цената на нови такива е към 500 лева. единствения проблем е, че в бг няма внесен шаблон за въпросния модел - знам го защото и аз имам същите и няма къде да ги монтирам засега /въпреки, че ги купих в комплект със ски от официалния вносител на марката за бг, който обаче не си е направил труда да поръча шаблон за комплектите който продава - явно и ти си ги взел от там, защото при друг ги няма, а ако не са от там щяха да са ти монтирани/. иначе ако има шаблон офертата е супер
Запоследно променено от zenk : 16-11-2014 в 20:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
автомати, atomic sth2 |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|