![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Pray For Snow
|
![]() Случайно попаднах на това, мисля, че е полезно, че е на един файл.
Някой знае ли дали в оранжево терените са актуални в горската част под паничката ? ![]()
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Mar 2009
|
![]() Вчера бяхме кажи речи първи на седалката и мога с ръка на сърцето да кажа, че беше мега ден - пистата с 50 санта пудра, пуснаха паницата и полудяхме - баирите от дясно на паницата ги карахме цял ден, към улеите не посмяхме, макар че снегът се усещаше стабилен. През цялото време си мислихме, че гората няма да става, но за наша приятна изненада последното пускане тествахме една отсечка и свинщината беше пълна. Чакам колегата да ми пусне малко филмов материал тия дни да споделя, беше невероятен ден
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() А бассес-ците бяха невероятно малко. Потвърждавам информацията на колегата с допълнението, че горите в скиорско ляво от лифта са работещи. Падналите дървета все още се виждат, но това не пречи. В посока Скакавица също е много добре
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2011
|
![]() БАССЕС-ците беха на Мальо
![]()
![]() |
![]() |
Pray For Snow
|
![]() Днес звънях към 14ч. да ги питам дали утре ще бачка. Казаха ми, че най-вероятно да, а Жорката звънял към 15 и нещо ч. и му казали, че може и да не работи.
![]() Ние отиваме утре, ако не работи ще има клетви до 9то коляно, като тея на Ники ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Tonic-зиран
|
![]() Звънях и казаха че утре ще бачка лифта ... утре сме там
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Pray For Snow
|
![]() То не остана
![]() Правихме стълбов тест на СИ склон и положението е идентично като на Мальовица. Най-отдолу захар-лед-захар-лед-новия сняг(40-50см.). Ама е здраво, скачах като луд, със ски, без ски - не помръдва. Това обаче може да не е навсякъде, така че да се има предвид захарта. Тази снимка е към 13ч., като до 16ч. още хоро минаха от там. ![]()
![]() 2014-2015/15, 2015-2016/7, 2016-2017/8 Запоследно променено от hwarang : 19-01-2016 в 19:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Nov 2008
|
![]() Не, че някой се е засилил да кара точно там, но все пак е близо до Езерата. Вчера цял ден температури над нулата. Това е скиорско ляво от големия улей на Кабул, изток-югоизток:
![]() В гората майка плаче, тежък сняг и кора... Запоследно променено от бай данчо : 19-02-2016 в 17:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2010
|
![]() Здравейте отново.
Искаше ми се да Ви зарадвам малко, но за съжаление истински топлите и неблагоприятни дни остават, като се надявам да не стопят всичко. Логично след затоплянето идва сняг, но да видим... Ето какво числа генерират за след девет дена. Хубавото е, че ще вали, но колко.. ![]() Ето и прогнозата за Боровец (1930м) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2013
|
![]() Някой да е бил наскоро? Има ли останала някаква основа? Чудя се дали ще има някакъв смисъл да се ходи натам, ако четвъртък/петък наистина навали 20-ина см.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Aug 2015
|
![]() Аз бях уикенда(само събота се караше, в неделя духаше и не пуснаха лифта), добре беше горе на паница, по пистата де, около нея корясал сняг. Мой приятел пуска и улеите аз лично реших че са ми твърдички и пропуснах. От лифта надолу по пистата се е заголило и на места има показали се камъни, в гората даже не пробвах да влизам. Според мен основа има и ако завали малко по-сериозен сняг ще е веселба.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Feb 2015
|
![]() Знаете ли при каква скорост на вятъра спират лифта?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() До колкото си спомням около 14км/ч. Обаче според мен си го спират както им дойде, често и без причина.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Feb 2011
|
![]() 14 м/с обаче често ми се е случвало "има вятър", идват още 5-6 човека и следва "току що вятърът спря"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
![]() Случвало се е и обратното, ок е вятъра, 10 човека си купуват карти, качват ги веднъж до горе и изведнъж вятъра "резко се усилва" ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
пудрозавър
Дата на присъединяване: Feb 2015
|
![]() Има и още един вариант - пускат лифта на свръх бавна скорост поради "проблем" и ти сам си тръгваш
![]() Утре мислим да се пуснем натам, а в генератора го дават 15км/с...ше треа да звъниме преди това да питаме дали са решили ше има ли вятър... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
armoured mothafucka
|
![]() 14км/с си е доста силен вятър
![]() Гледайте станцията горе какво показва, лифтаджиите също гледат нея |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Mar 2009
|
![]() Това http://snowdata.parseapp.com/#/ го направих преди малко повечо от година. Събира информация през 2 часа директно от сайтовете на курортите. Единствено за Пампорово не са актуални, защото си промениха сайта и все още нямам време да го оправя.
Та ако ви се струва полезно може да се информирате. Разбира се не е направено с някаква идея за печалба или реклама и т.н.. Може да се ползва само и единствено за информация. Иначе има данни от 29.01.2015 насам. Има си кусури, но лично на мен ми върши работа. Данни са за почити 100% реални. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
CEO of Shred
|
![]() Сложи му сега една по една графика за Т и вятър да чертае и ще е супер (:
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() При Пионерска лифта е на завет и хората често се чудят как е възможно да не работи. Горе на хижата обаче си духа яко. Вече всички са със смартфони - проверявайте реди да се сърдите
![]()
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|