![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Jan 2018
|
![]() 18,19 и 20 съм там .
Имам един въпрос за ходилите и каралите там ? С червени стрелки съм показал пътя,който искам да мина . https://imgur.com/jF09XOL Ще паркирам колата на долна станция на гондола и тръгвам оттам . На финала като пусна Конярник ,въпроса ми е : мога ли по обратният ред да се върна до колата ми или не ? В ютуб не мога да намеря връзка на пистите сунчана-бабин , има само бабин -сунчана . Питам защото искам първият ден да обиколя всички писти и за следващите да си избера най-добрите писти за каране . Ако не става ,ще трябва един ден да паркирам на гондола и да карам ябучко и бабин зъб и друг ден да паркирам долу на конярник и да карам само сунчана и конярник . Благодаря на всички ,които ще ми помогнат |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2014
|
![]() можеш да го направиш ако не си бордист
![]() има връзка и в двете посоки, но с доста равен участък |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Junior Member
|
![]() Цитат:
Благодаря |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2012
|
![]() Цитат:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Junior Member
|
![]() Цитат:
![]() Благодаря за отговора |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() @boys_san
Добре си се ориентирал как да стигнеш от долна станция на гондола до Конярник. Връщането е малко по-различно. Маркирал съм го на снимката в този линк: https://photos.app.goo.gl/XvwF00elkVJBbu8F2 Имай предвид, че лифт 2 (Suncana dolina) е котва и е единствения начин да се върнеш обратно, като изключим катеренето разбира се. След като слезеш от котвата трябва да хванеш по ски път номер 5 (ски пътищата са маркирани с пунктири). Съветвам те да не закопчаваш задния крак, защото ще ти се наложи скейтване по този път. Като стигнеш момента, в който ски пътя пресече лифт 5 (Babin zub), спокойно можеш да закопчееш и да се пуснеш до долна станция на лифт 5. Взимаш лифта и се качваш пак до горе. Като слезеш от лифта в ляво ти се пада писта 5 и хващаш по нея, докато не стигнеш включването в ски път номер 7(имаше някакво дървено мостче доколкото си спомням). Този път ще те заведе до паркинга на гондолата, тук няма скейтване. Ето ти и моите впечатления, бяхме там на 20-ти януари. Конярника (1а) е най-добрата писта, ако ти харесва пистовото каране. До него има фрийрайд трасе (1). Беше доста остъргано, но ставаше. 5 и 5а не ми направиха особено впечатление, общо взето ги карахме за да можем да се върнем обратно до гондолата. Има доста широки пространства под лифта и ако има нов сняг ще е готино, но в този ден извън пистата си беше твърдо. Писти 7, 7а, 7b са доста късички и бързо омръзват, горите около тях обаче правят нещата доста по-забавни. Снегът там беше запазен. По-голяма част от времето си прекарахме там. Маркирал съм горичките със зелени спирали. Запоследно променено от Goofy : 31-01-2018 в 19:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Junior Member
|
![]() Цитат:
Много благодаря още веднъж ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() За мен Бабин зъб беше жестоко,изучих всичко,на мен лично писта бабин зъб под лифта както и сунчана+конярника ми харесаха най-много,не съм толкова пистов ,лекичко си карам и затова те ми допаднаха. Отзивчиви са братята,къшата за гости в която бяхме в Црни връх беше жестока(Вила Кула),кръчмето при Ждрма -прилично,изобщо като цяло всичко много добре .
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Dec 2017
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Feb 2014
|
![]() Здравейте,
Ходихме с приятели до Миджур миналата седмица и видяхме, че вече я няма отбивката на магистралата след Пирот. В момента варианта за пътуване е през Пирот. Ремонтирали са пътя и вече е ок. Иначе сезона го отварят на 20 декември. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Feb 2012
|
![]() Здравейте,
Някой посещавал зоната скоро дали има? Да сподели повече информация за това кое работи/ не работи, сняг има ли ... Чета за частично отворена зона ... Поздрави! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2012
|
![]() Днес на Бабин Зуб работеше всичко. Сняг има и на пистите и извън тях, но духа силен вятър така, че не се наемам да прогнозирам какво ще е утре или след ден-два.
Запоследно променено от Сале : 12-01-2019 в 18:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Feb 2014
|
![]() Уикенда бяхме там.
Сняг имаше навсякъде. Двата дена на 5цата имаше силен вятър. |
![]() |
![]() |