|
10-12-2011, 21:11 | #21 |
Junior Member
Дата на присъединяване: Sep 2005
|
Щом се логнеш в лентата горе има секция "Invite". Избираш я и има поле, в което пишеш адреса на пощата.
|
10-12-2011, 21:14 | #22 |
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2007
|
|
27-12-2011, 00:02 | #23 |
Junior Member
|
Имам молба за покана за extremebits. Дълго време не бях влизал и явно са ми изтрили регистрацията. nikaleng@gmail.com. Мерси!
|
02-01-2012, 13:04 | #24 |
Junior Member
Дата на присъединяване: Jan 2012
|
покана please
Здравейте и аз така, не бях влизал 3 седмици и ми изтриха акаунта , ще съм ви адски благодарен за една покана , емайл-а ми е dimitrov@gmail.com
Danke! |
04-01-2012, 12:13 | #25 |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2008
|
Може ли една покана на k_v_v_@abv.bg
04-01-2012, 12:32 | #26 |
Екстремен лифтар
|
Трият ви ги защото не сийдвате. За да получиш, трябва да дадеш. Не може да теглиш и после край. Консуматорите там не ги тачат особено.
Аз не съм влизал от месец, но има 10 филма, които сийдвам нонстоп.
04-01-2012, 12:39 | #27 |
Senior Member
|
Някой от хакерите тук може ли да обясни, като за по-прост човек как да да сe смени това: Connectable: No! ? Иначе аз си заменям карма точки за ъплоуд и за сега нямам ядове Но до колкото знам докъто съм "Connectable: No!" работата със сийдването/ъплоуда не върви, ама не съм много на "Ти" с тез работи
|
04-01-2012, 19:02 | #28 | ||
Гъди
|
Цитат:
.................................................. .... За всички поканени, моля да сийдвате. Поне коефицентът ви да е по голям от 1 .................................................. ..... Най много се трупат точки в торентите, когато свалите един от първите нов торент даже и да не ви трябва а искате само да натрупате точки. .................................................. ............................ Това и аз го разбирам без да шпрехам инглиш To stay a member at ExtremeBits.org, you will have to keep a ratio of at least 0.6. Your ratio can be seen in your information panel at the top of the page. .................................................. ................................ Цитат:
Ти би трябвало да имаш проблем не само с екстремебитс но и с всички торент сървъри. Торент клиента ти комуникира с торент сървъра през даден порт. Този порт трябва да ти бъде отворен. Повечето торент клиенти имат тестване на избрания порт дали е отворен http://www.subnetonline.com/pages/ne...rt-scanner.php -това е онлайн скенер дали едикой си порт е отворен. ................................. Примерно, имаш рутер (модем му викат някои,защото вече модеми не се използват за връзка с интернет) той е външната ти мрежа която се свързва с интернет доставчика. Твоя компютър се намира във вътрешната мрежа , зад рутера. Трябва да се настрои рутера да пренасочва точно определения порт (през който си комуникира торент клиента ти на компютъра) към твоя компютър ............................. Значи 1. виж в настройките на торенткиента ти по кой порт комуникира 2.пусни в горния линк номера на порта и виж дали е отворен ...................................... Хакер е човека който открива или измисля нещата Ламер е който използва програмите и нонхауто на хакера. Хакерите са малко.....
The Power of Dreams. Скучен ми е живота напоследък... А аз не съм свикнал на това.мото клуб Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. Запоследно променено от gydi : 04-01-2012 в 20:23. |
||
04-01-2012, 22:16 | #29 |
Senior Member
|
ТенкЮ Гъди... много съм назад с пинизчийските работи по днешните софтуери, но хванах идеята, смених порта и Ооо чудо взе да ъплоудва най-накрая, но още си пише че съм No connectable Ма за сега ме устройва
Ше взема пак да се обучавам с хакерството... едно време имаше едно страшно месечно списанийце Хакер (може още да си го има ма де да знам) и там имаше страшни пинизи за софтуера, ама беше основно за ДОС и Win 95 ... ся нещо много ми убягнаха нещата |
05-01-2012, 11:00 | #30 |
Senior Member
|
06-01-2012, 23:03 | #31 |
Senior
|
Една покана и на мене ако прати някой ще съм много благодарен,
два пъти ми трият акаунта след като не влизам лятото, иначе сеедвам некрекъснато. е-майл: acid2@mail.bg |
07-01-2012, 09:04 | #32 | |
Гъди
|
Цитат:
The Power of Dreams. Скучен ми е живота напоследък... А аз не съм свикнал на това.мото клуб Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. |
|
08-01-2012, 18:02 | #33 |
Senior Member
|
Може ли някой да ми каже защо не мога да сваля нищо, свалям си торент файл, зареждам в биткомета но ми пише 0 сийдъри и въобще не тръгва, пробвах с доста филми?
08-01-2012, 18:09 | #34 |
Екстремен лифтар
|
Махни биткомет-а. Екстрем-а не бачка с биткомет. Качи си U-торент
08-01-2012, 18:14 | #35 | |
Гъди
|
Цитат:
Инсталирай си utorrent http://www.utorrent.com/ The allowed clients are: uTorrent (v 1.6.1 or newest) - For windows and Mac - Recommended! - Most popular windows client. Vuze (Azureus) - Windows, Linux, OSX - Recommended! - Most popular cross platform client. Transmission - OSX, Linux, BSD, Solaris - Recommended! - Most popular OSX client. rTorrent - Linux kTorrent - KDE Deluge - Linux BitRocket - OSX Official Bittorret Client - Windows (older versions for OSX, Linux) Halite - Windows ***************************************** Дооокатоо си иииизввадяяя пууушшшката, костенурката се шмугна в храстите
The Power of Dreams. Скучен ми е живота напоследък... А аз не съм свикнал на това.мото клуб Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. Запоследно променено от gydi : 08-01-2012 в 18:16. |
|
08-01-2012, 18:25 | #36 |
Senior Member
|
Благодаря за помощта
09-01-2012, 11:07 | #37 | |
Senior Member
|
Цитат:
Reason: Connection timed out (110)" Какво мога да направя?
09-01-2012, 22:36 | #38 | |
Гъди
|
Цитат:
Другото е да тормозиш доставчика на интернета си да ти отвори този порт или да ти даде помощ, защото често те затварят много портове (което не е лошо от гледна точка на сигурност) Също така е добра идея ако имаш познати към същия доставчик, как е хавата при тях.
The Power of Dreams. Скучен ми е живота напоследък... А аз не съм свикнал на това.мото клуб Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. Запоследно променено от gydi : 09-01-2012 в 22:43. |
|
10-01-2012, 11:59 | #39 |
Senior Member
|
Оправих го, не разбрах как, но го оправих. Явно е често срещан проблем с У-торент, поне според гоогле.
10-01-2012, 12:16 | #40 |
Senior Member
|
|
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|