|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
|
Функции на темата | Display Modes |
20-04-2016, 11:48 | #621 |
Екстремен лифтар
|
Ама това твое решение ще доведе след 50-60 г. до 10 милярда население. Или още 3 милярда лайна.
Предложи кастрация. Така ще имаш устойчиво развитие. Номера с ученето и децата няма пряка връзка. Арабски лекари, банлери(все учили и преучили хора) имат по 6 деца. Така, че тоя номер не върви. Пробвай с кастрация.
20-04-2016, 12:13 | #622 |
Senior Member
Дата на присъединяване: Aug 2015
|
10 милиарда след 50-60 год, все пак по-добре от 10 милиарда след 20-30 год.
Иначе лекарите араби явно имат възможност и затова си правят деца, обаче аз говоря за хора под прага на бедността с по 7 деца. |
20-04-2016, 13:12 | #623 |
Екстремен лифтар
|
За това кастрация. Те и при безплатно образование не искат да учат.
Или война. Ама те пак ще мигрират и ще скатаят.
20-04-2016, 18:08 | #624 | |
Senior Member
|
Цитат:
http://ngm.nationalgeographic.com/7-billion
20-04-2016, 21:22 | #625 | |
Гъди
|
Цитат:
The Power of Dreams. Скучен ми е живота напоследък... А аз не съм свикнал на това.мото клуб Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. |
|
21-04-2016, 08:31 | #626 |
Senior Member
Дата на присъединяване: Feb 2009
|
Факт! Всеки трети е вишист... А отделно от това статистиката сочи, че населението на ЕС застарява - комбинация от ниска раждаемост и по-дълъг живот на хората.
Отделно и, поне според мен, интересно - сума ти фантасти от средата на миналия век до сега са разглеждали този феномен и са представяли откъснати от останалото човечество колонии - едните са високо технологични и с проблеми с възпроизвеждането, другите са с висока раждаемост, но без особено развитие на обществото и науката. Интересно е как, интуитивно са го усещали хората още тогава, без да имат глобални статистики и практическо наблюдение...
21-04-2016, 09:11 | #627 | |
Senior Member
|
Цитат:
21-04-2016, 09:24 | #628 |
Екстремен лифтар
|
В природата не е баш така. Там големите изяждат малките, което пак отива до моята концепция за кастрацията.
И пак да попитам, защо тарамбуки доктори, адвокати, учени имат по една дузина деца, след като са образовани? И защо китайците имат само по едно? М?
21-04-2016, 12:04 | #629 |
Senior Member
|
Ами прочетете статиите на Nat Geo , там има обобщена статистика за продължителност на живот и естествено прираст във всички части на света, с подробни обяснения и анализи къде какво се случва.
22-04-2016, 07:26 | #630 |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2007
|
Митко прекалено много им вярваш на Националната География!
Кво правим ако ни лъжат? |
22-04-2016, 13:10 | #631 |
Екстремен лифтар
|
22-04-2016, 17:47 | #632 | |
Дръвен ШОП
Дата на присъединяване: Sep 2008
|
Цитат:
Ники, хомо сапиенс притежава разум, като следствие от който Естественият подбор като природно правило да го наречем, не работи по логиката в животинският свят. Интересна книга близо до тематиката е "Градът и звездите" на феноменалния Артър Кларк - натам виждам и аз еволюциите ни. А китайците - като се пенсионираш въпросът ти ще е защо са с 2? Поднебесната е различна бира.
Зехте ли си ДОЗАТА планина? ЕНЦИКЛОПЕДИЯ за ЕКИПИРОВКАТА за туризъм. 1. TLT Speed Radical, Maestrale, Saint, Alpinist High Traction, LEKI, ATK, Giro, Oakley Crowbar Mx, Camp, BD. 2. Montane, Mountain Hardwear, Icebreaker, Smartwool, Ortovox, Darn Tough, Super.Natural, Devold, Mammut, CMP. 3. Tracker 2, Stealth 260 Carbon, Avi Tech D-handle 4. Sony Alpha NEX-3NL. |
|
03-05-2016, 08:22 | #633 | |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2013
|
Цитат:
Ето едно изследване, публикувано преди месец: http://iopscience.iop.org/article/10...26/11/4/048002 Цялата му идея е да подбере информация от голям брой изследвания и до какви заключения достигат научните среди като цяло. Базирано е на 11944 други изследвания. Това за мен е доста показателно: Колкото повече опит има един учен в сферата, толкова по-убеден е, че глобалното затопляне е причинено от хората. |
|
22-03-2017, 01:09 | #634 |
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2015
|
2016 е най-топлата година измерена досега.
"Not only was 2016 the warmest year on record, but eight of the 12 months that make up the year – from January through September, with the exception of June – were the warmest on record for those respective months. October, November, and December of 2016 were the second warmest of those months on record – in all three cases, behind records set in 2015." https://www.nasa.gov/press-release/n...ecord-globally
21-02-2018, 21:29 | #635 |
Гъди
|
The Power of Dreams. Скучен ми е живота напоследък... А аз не съм свикнал на това.мото клуб Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. |
21-08-2023, 04:48 | #636 |
Гъди
|
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|