![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Функции на темата | Display Modes |
|
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2007
|
![]() Продавам ски обувки Salomon Foil, номер 28.5 (~44), твърдост 85.
Купих ги карани веднъж февруари миналата година. От миналата седмица съм с нови и се оказа, че са ми точно цял номер по-малки. Иначе нямат никакви други забележки от мен. Подробно за обувките има тук. А тук има и актуални снимки: http://picasaweb.google.com/kuzatameduza/Skiboots Намират се в София - Владимир 0886 31 76 67. Цена: 180 лв. Запоследно променено от kuzatameduza : 23-02-2009 в 19:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Нова цена: 160 лева!
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Гъди
|
![]() Колко е размера last with -ширина на стъпалото ?
![]() ![]() Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() 100 мм е.
|
![]() |
![]() |
![]() |