![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Dec 2014
|
![]() Здравейте, реших че е време да сменя старият ми Salomon Q 105 от 2014 и се спрях на Atomic Bent 110. Тук обаче имам дилема относно автоматите. Имам сет за пантене Salomon QST 98 с монтиран Shift. Та чудя се има ли резон да сменя шифта на Atomic-a а за Salomon-a да взема нещо по-леко ?
Двоумя се между минималистичният Marker Alpinist и по-тежкият, но отново по-лек от шифт-а Dynafit ST Rotation ? Ако някой има някакви препоръки и идеи или пък впечатления от въпросните автомати, ще се радвам да ги чуя, че черпя бира то е ясно. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Oct 2019
|
![]() +1 за Динафит-а. Алпиниста са трагични автомати.
Бих ти препоръчал да смениш и ските. Bent 110 са много меки и леки ски, с които ще бедстваш при нашите снежни условия. Тези ски ще са екстра при “сух” и лек сняг, който вали при доста ниски температури, а такива условия имаме, общо взето 5-6 дни на сезон… Ама #секисамсипреценя, де… |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
junior
Дата на присъединяване: Feb 2011
|
![]() има в декатлон един модел на АТК за 600 лв., по-лек е от най-разпространените динафити със 100-тина гр., но трябва да го поръчаш онлайн, след което можеш да си го вземеш от съответния магазин. недостатък е, че има само две възможности за коконата, но при хубави обувки се преживява.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Sep 2015
|
![]() ... да разбираме ли, че си изключил също така леките опции на G3 Ion и ZED?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|