![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Jan 2012
|
![]() Здравейте колеги!
Една идея за аптечка с доста добро съдържание и практична чантичка от Lidl. Лесно можете да подмените част от съдържанието според нуждите си. Да добавите химически грейки за сметка на някой бинт, обезболяващи и т.н. Офертата им е от 16.01. но днес минах и имаха доста. ![]() Искам да подчертая, че не целя да правя каквато и да било реклама на дадения магазин! Ако темата Ви се стори неподходяща - трийте... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jun 2004
|
![]() Днес ги гледах. Много обемисти ми се видяха. За колата добре ама да си я нося всеки ден в раницата голяма ми се вижда... Иначе офертата е супер, тия материали ако си ги купуваш от аптеката, ще излезнат сигурно 30-40лв
![]() |
![]() |
|
![]() Трябва си и нещо такова. http://ambulance.in.ua/shop/sam-splint/
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Jan 2012
|
![]() Да де за това говорим. Вадиш ненужното и допълваш по твоя преценка. Sam splint-а влиза вътре, химическите грейки, даже и прусеците може да уплътниш там. Като обем за целия "Rescue" инвентар ми се струва разумен за на дъното на раницата.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Powder prophet
Дата на присъединяване: Dec 2011
|
![]() В лидл се продават от време на време и малки аптечки по 5 кинта в които има всичко нужно. Има и място да си я допълниш с разни медикаменти, грейки и тн. Аз ползвам такава и е супер
![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]()
![]() |
![]() |
Pray For Snow
|
![]() Аз съм с такава: http://www.adventure-shop.bg/product...2591.html?ref=
![]() |