![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
wanderlust
Дата на присъединяване: Feb 2004
|
![]() Готини парчета сме, близначки, ползвани сме десетина пъти, и вече всичко умеем - ставаме за квот' си поискаш!
![]() Пълна програма! 170см/5100гр двечките/ 107-72-98 - с кръшен радиус 17м... 270 лева ни искат. Еднократна такса. После сме твои доживот. Или докат' не ни продъниш/изтърбушиш... :devil: редовни клиенти за инфо: митьо 0887 473 075, гого 0887 440 365 снимки: ![]() ![]() ![]() ![]() тука па един клиент ни се порадва на ечмишта на банско: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Ти сега от как имаш TROLL-ове влезна в бизнеса с продажбите
![]()
![]() |
![]() |
|
wanderlust
Дата на присъединяване: Feb 2004
|
![]() Цитат:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() Здрасти!Не съм сигурен дали това е точната тема ама.........Имам бойна задача поставена от Тольо да съобщя ,че аз и горепосочения(Тольо де)намерихме място където могат да направят барети!Баретите ще са тъмно сини както е по устав и са супер "яки"!Минималната бройка за поръчка е 20 барети ,но ние в Пловдив така или иначе ще поръчаме около 30!Така че предложението е следното:ако някой иска барети да пише или да се обади!Баретите са по 9лв. и както казах са много добри!Поръчката е специално за НАС!
![]() <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:gray\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>"Тази жена ми действаше неприятно като случайно заседнал в уравнението неразложим ирационален член!!!"</span></span></span> <span style=\'color:#009900\'>Форум на Скаутите в Пловдив! Форум на Скаутите в България!</span> |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Señor Member
|
![]() .. а свързахте ли се с доставчиците на оръжия от Косово? Щото освен барети ще ни трябва и едно сериозно количество гранати, калашници, експлозиви амуниции и друга специализирана техника.. то само с барети партизанска война не се води.. и после айде у гората да гърмим лифответе на Банско.. революция! , ше ни требе и лидер обаче, то иначе не става.
![]() |
![]() |
Филти Мадафака
Дата на присъединяване: Oct 2002
|
![]() Хахахах
Ники - Лидер! (w00t) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|